* Ticari açıklamasıyla ticari belgeleri ne alaka AyPars? Bak tekrar söylüyorum Dünya üstünde üretilen hangi makyaj ürünü olursa olsun içinde mutlaka kimyasal madde bulunmaktadır sen dahala doğal demekten yanasın her okuduğun yazıya inanma az önce rimel i nasıl sürüleceğini bilmiyorsun ama satışını yapıyorsun. Gereksiz ürün satıyorsun, ki sadet zinciri gibi bir şirketleşme bu

* Aypars' ım deponun taşınması ile ürünün içinin bom boş çıkması ne alaka ben bunu çözemedim rimel denilen hani o sattığın minicik tester kokular kadar birşey onun içinde boya yok hani bu ancak fabrikada dolum yapılırken olur adam piskopatlık yapıp içini boşaltımı şimdi? Muhatabı ben değilim diyorsun ürünü satıyorsun ürünün temsilciliğini yapıyorsan insanlar şikayet edip sende ürünün yetkililerine iletmelisin burada cevap yazmamalısın bence daha doğru olur. Birde Acilen binlerce kişi bekliyor dmeişsin eğer iyi bir şirket olmak istiyorlarsa adı lekelenmeden isterlerse 10 milyon kişi beklesin hepsini hatasız göndermeliler.