Gönderen Konu: Oriflame 100bp yada 150bp yap fırsatı kaçırma  (Okunma sayısı 9057 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Oriflame 100bp yada 150bp yap fırsatı kaçırma
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2009, 10:16:00 »
Arkadaşlar seviye yada siyaset vs gbi sebeplerden silmedim.Konu siz farkına değilsiniz ama tüm güncel yazılanları geride bırakıyor.Rimel nasıl sürülür nereye sürülür ve ardından gelen üst üste mesajlar.Silme sebebim budur.Yani yazdığınız mesajları silmemdeki sebep sadece konunun alakasız şekillerde ilerlemesi ve diğer kampanya paylaşımlarının izlenmesine engel olmasıdır.
Daha önceden uyardım serbest kürsüye taşıyayımmı diye.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2009, 10:18:00 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 01 Aralık 2009, 10:16:54 »
bence de artık bu konuya msj falan yazmayalım konu tekrar açılmasın yaa
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 01 Aralık 2009, 10:18:34 »
tamam diazem ama görmemiş arkadaş mesajımı görsün sonra silersin canım

dedimki kargoyu aldığımızda rimelin boşmu dolumu yada yarımmı olduğunu anlamamız imkansız bir allah birde dolum yapan kişi ya da makina bilir ne biz ne kargo ne de siz bilebilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #23 : 01 Aralık 2009, 10:18:48 »
hadi ceylan takıl koluma diğer kampanyaları gezelim

derya sende takıl öteki koluma :)

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #24 : 01 Aralık 2009, 10:19:00 »
* Ticari açıklamasıyla ticari belgeleri ne alaka AyPars? Bak tekrar söylüyorum Dünya üstünde üretilen hangi makyaj ürünü olursa olsun içinde mutlaka kimyasal madde bulunmaktadır sen dahala doğal demekten yanasın her okuduğun yazıya inanma az önce rimel i nasıl sürüleceğini bilmiyorsun ama satışını yapıyorsun. Gereksiz ürün satıyorsun, ki sadet zinciri gibi bir şirketleşme bu :)

* Aypars' ım deponun taşınması ile ürünün içinin bom boş çıkması ne alaka ben bunu çözemedim rimel denilen hani o sattığın minicik tester kokular kadar birşey onun içinde boya yok hani bu ancak fabrikada dolum yapılırken olur adam piskopatlık yapıp içini boşaltımı şimdi? Muhatabı ben değilim diyorsun ürünü satıyorsun ürünün temsilciliğini yapıyorsan insanlar şikayet edip sende ürünün yetkililerine iletmelisin burada cevap yazmamalısın bence daha doğru olur. Birde Acilen binlerce kişi bekliyor dmeişsin eğer iyi bir şirket olmak istiyorlarsa adı lekelenmeden isterlerse 10 milyon kişi beklesin hepsini hatasız göndermeliler.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 01 Aralık 2009, 10:19:30 »
melos tamam gezelim de diazem gelir temizler buraları şimdi haydi kaçalım bizz :D :D :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 01 Aralık 2009, 10:20:21 »
Arkadaşalr seviye yada siyaset vs gbi sebeplerden silmedim.Konu siz farkına değilsiniz ama tüm güncel yazılanalrı geride bırakıyor.Rimel nasıl sürülür nereye sürülür ve ardından gelen üst üste mesajlar.Silme sebebim budur.Yani yazdığınız mesajları slmemdeki sebep sadece konunun alakasız şekillerde ilerlemesi ve diğer kampanya paylaşımlarının izlenmesine engel olmasıdır.
Daha önceden uyardım serbest kürsüye taşıyayımmı diye.

evet bu konuda haklısınız bir şikayeti isteği olan lütfen özelden ulassın benimde bir fırsat tanıtımı yaptıgım sayfam kötü şekillere bürünmesin ben gercekten emek harcıyorum ve firmanın güvenilirliğine inanarak girdim ve gösterdiğim emeğin karsılıgını anlattıkca yeni insanlar tanıdıkca alıyorum..lütfen köstek olmayın desteklerinizi bekliyorum...
arkadaşım köstek olmayın diye bir şey yok.. söylemlerine biraz dikkat edersen iyi olur.. sonuçta kimse iftira atmıyor veya karalama yapmıyor arkadaşlarımız başlarına gelen olayları paylaştılar.. sorunlar ortaya konacak ki çözümler üretilsin veya sorunun kaynağı bulunabilsin.. olayları basite indirgemeyelim lütfen

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 01 Aralık 2009, 10:30:14 »
ben memnuniyetsizliğimi burada arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum belki.. illa ben onların peşlerinde koşacak değilim ki.. hata yapmasalarmış..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2009, 10:40:46 »
Yeter arkadaşlar yaw  :D güncelleme oluyor böylelikle benim fikrim hala aynı arkadaşım sen çevrenden elemanlar yada temsilciler bul bence bu konu böyle akaaaarrr gider  :D

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2009, 10:46:05 »
Fena bence  ;D
sinless in dediklerini okudunmu ticari belge ver ürünlerin boş gelmesi ile tüketici mahkemesine gidilmesi sonucu bu yazılanlar dair delil olarak sunulur başında belaya girer şirket dediğiniz olayın başıda :-\ :-\ :-X