0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son dönemi de 2 t-shirt 1 top ile tamamlayarak toplamda 10 atkı, 27 t-shirt, 1 topla kampanyayı tamamlamış bulunuyorumyayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson dönemi de 2 t-shirt 1 top ile tamamlayarak toplamda 10 atkı, 27 t-shirt, 1 topla kampanyayı tamamlamış bulunuyorumyayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler Maşallah ben bir tane bile kazanamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar forma kazanıpta tebliğat gelen varmı bana geldi ...... Şifreli kapağa kazandınız dio ben o kapağa onlaramı gönderecem ve hangı kapağa çıktığını Nasıl anlıyoruz süreç Nasıl olacak bilen varmı daha önce forma kazanıpta alan telefon numarasıyla arayıp hangi kapağa çıktığını öğrenin
Arkadaşlar forma kazanıpta tebliğat gelen varmı bana geldi ...... Şifreli kapağa kazandınız dio ben o kapağa onlaramı gönderecem ve hangı kapağa çıktığını Nasıl anlıyoruz süreç Nasıl olacak bilen varmı daha önce forma kazanıpta alan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar forma kazanıpta tebliğat gelen varmı bana geldi ...... Şifreli kapağa kazandınız dio ben o kapağa onlaramı gönderecem ve hangı kapağa çıktığını Nasıl anlıyoruz süreç Nasıl olacak bilen varmı daha önce forma kazanıpta alan telefon numarasıyla arayıp hangi kapağa çıktığını öğreninya bu kapakları saklayın diyen olmadı ama hep attık forma alamayacağız o zaman di mi