son dönemi de 2 t-shirt 1 top ile tamamlayarak toplamda 10 atkı, 27 t-shirt, 1 topla kampanyayı tamamlamış bulunuyorum
yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler
Thısortler ve forma Nasıl guzelmi arkadslar
son dönemi de 2 t-shirt 1 top ile tamamlayarak toplamda 10 atkı, 27 t-shirt, 1 topla kampanyayı tamamlamış bulunuyorum
yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler 
Maşallah
ben bir tane bile kazanamadım
bugünlerde cola dolabı var 12 litrelikten vitrine çıkarıyorum sahibinden de 93 model dünya
kupası cola topuna 5 bin istedik millete çok geldi bunlar nasıl kolleksiyoner anlamadım
eskiden paramı vardı herşey maddiyat mı ?
Arkadaşlar forma kazanıpta tebliğat gelen varmı bana geldi ...... Şifreli kapağa kazandınız dio ben o kapağa onlaramı gönderecem ve hangı kapağa çıktığını Nasıl anlıyoruz süreç Nasıl olacak bilen varmı daha önce forma kazanıpta alan
telefon numarasıyla arayıp hangi kapağa çıktığını öğrenin
ya bu kapakları saklayın diyen olmadı ama hep attık forma alamayacağız o zaman di mi
Arkadaşlar forma kazanıpta tebliğat gelen varmı bana geldi ...... Şifreli kapağa kazandınız dio ben o kapağa onlaramı gönderecem ve hangı kapağa çıktığını Nasıl anlıyoruz süreç Nasıl olacak bilen varmı daha önce forma kazanıpta alan
telefon numarasıyla arayıp hangi kapağa çıktığını öğrenin
ya bu kapakları saklayın diyen olmadı ama hep attık forma alamayacağız o zaman di mi
Alırsın gerek yok şifreye sadece gelen kağıdı doldur gönder
2 haziran yani son çekilişte hediye kazanıp da hediyesi gelen oldu mu?
son çekiliş top tshrt atkı gelen oldu mu acaba?