bana da geldi:bu aksamustu ama icinden damak cikolata cikmadi
walla gelmezse eğer, NESTLE NESFIT BUĞDAY VE PİRİNÇ GEVREĞİ SADE bloga yazdım google 1.sayfada aramada bi güzel çıkıyo yazı. yeminle içeriğini değiştiririm yazının, sonrada nestle kendisi uğraşsın bakalım. mail olarak 4 kez attım twitterdan yazdım cevap verme gereği duymuyolar madem.
twitter dan mesaj atmıştım geri dönüş olarak ürünleri gönderdik yakın zamanda gelecektir diye cevapladılar arkadaşlara gelmiş iyi günlerde tüketsinler ürünleri kırmızı bardaktan da kazanmıştım oda gelmedi ikisini berabermi gönderecekler bekliyoruz
twitter dan mesaj atmıştım geri dönüş olarak ürünleri gönderdik yakın zamanda gelecektir diye cevapladılar arkadaşlara gelmiş iyi günlerde tüketsinler ürünleri kırmızı bardaktan da kazanmıştım oda gelmedi ikisini berabermi gönderecekler bekliyoruz 
BENİM KIRMIZI FİNCAN GELMEDİ DAHA
nescafe ye baksana sen yapıyon madem niye göndermiyon

bugün aras kargo gelmiş evdeydim ama duymadım zilin sesini akşam gitmiş kapatmışlar yarın öğlen 3 e kadar açıklarmış işe giderken erkenden bi uğrayım bakalım ne gelmiş tabi verirlerse....
kargo hala gelmedi diğer gelmeyenler durum nedir gelmediyse hepimiz ortak bi şey yapıp haber verelim firmaya..
bana da gelen giden yok

nereye yazmak lazım acaba
buraya yazdım şimdi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin cevap gelirse yazarım
kırmızı fincanda bana geldi dün