Gönderen Konu: 150. YILIMIZDA 150 HEDİYENİN KAZANANLARI  (Okunma sayısı 16774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: 150. YILIMIZDA 150 HEDİYENİN KAZANANLARI
« Yanıtla #60 : 14 Haziran 2016, 18:20:35 »
tekrardan twitterdan mesaj attım iletişim için numaramı istediler verdim ürünleri gönderdik  dediğiniz halde ürünler gelmedi ne iş dedim :) diğer arkadaşlarda twitterdan DM den yazsınlar bakalım onlara ne diyecekler......

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 14 Haziran 2016, 20:03:21 »
Bana önce listede isminiz yok dediler linki yolladım kazananların açıklandığı yine yok dediler .sonunda buldular 😂 Ama hediye hala gelmedi o ayrı 😡

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #62 : 14 Haziran 2016, 23:55:37 »
twitterdan yazdim bugün aradilar.yollayacagiz diyor ama hiç güven vermedi.talebiniz olmuş neydi talebiniz diyor bir de  >:(
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #63 : 30 Haziran 2016, 02:50:05 »
hep soruyorum kusura bakmayın ürünleri gelen oldumu twitterdan numaramı istediler verdim arayan olmadı en sonunda okkalı bi şeyler söyleyecem onu istiyorlar ne kadar zaman  oldu

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #64 : 30 Haziran 2016, 09:26:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hep soruyorum kusura bakmayın ürünleri gelen oldumu twitterdan numaramı istediler verdim arayan olmadı en sonunda okkalı bi şeyler söyleyecem onu istiyorlar ne kadar zaman  oldu

Coook oldu benim geleli

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 30 Haziran 2016, 11:55:22 »
çok çok oldu geleli
:)

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #66 : 01 Temmuz 2016, 23:04:19 »
twitterdan sürekli yazıyoruz.şikayet vara yazdım nestle iletişim aradım.twitterdan geri arandım yollayacağız dediler halen yok.anladığım kadarıyla epey gelmeyen var.ne yapalım?toplanıp tweet mi atalım?

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #67 : 02 Temmuz 2016, 01:43:41 »
bi bizim mi başımız kel arkadaş :) gelmeyenler kimler kendilerini bi belli etsinler ona göre ortaklaşa bişey yazalım tek tek olunca iplemiyorlar baksana

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #68 : 23 Temmuz 2016, 00:13:31 »
hediyem bugün geldi :)
o kadar uğraştım sonuç alamadım.bu hafta yeniden mail yolladım geldi sonunda :))

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #69 : 27 Temmuz 2016, 13:33:55 »
hediyem bugün geldi :)
o kadar uğraştım sonuç alamadım.bu hafta yeniden mail yolladım geldi sonunda :))

pazar günü twitten tekrar mesaj atmıştım gelen giden yok diye dün aradılar şikayetiniz nedir diye sordu bir bayan dedim kampanya yaptınız hediye göndermediniz dedi araştırıp bakayım 10 dk sonra geri aradı aynı bayan dedi isminiz var adres alayım yakın zamanda göndereceğiz dedi bakalım yakın zaman ne zaman :) bu arada gönderdikleri ürünler ilk gönderip yaptıkları şekilde belirttiği ürünlermi ? epey zaman oldu eğer gelen ürünleri telef etmediysen :) :) resim paylaşma şansın varmı :) bu arada afiyet olsun bakalım bize ne zaman olacak