Gönderen Konu: Windows 10 Modeme Mac Filtresi Nasıl Koyulur  (Okunma sayısı 2108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Windows 10 Modeme Mac Filtresi Nasıl Koyulur
« : 17 Mart 2016, 13:09:15 »
malum mecburen Windows a geçtim, apple mac göçtü benim. Windows alışmam çok zaman alacak gibi gözüküyor.macte her türlü işlemi çok kolay ve basit yaıyordun.windowsta bir sürü teferruat var.

internet çok yavaşlıyor belli zamanlarda modeme birisi giriyor diye şüpheliyim.mac adresini nasıl alıyoruz ve ben kablosuz bağlanıyorum.ethernet yazan mac adresinimi yoksa wifi yazan mac adresinimi alacağım. modeme benim pc den başkası girmesin istiyorum.o yüzden bilen varsa yazsın lütfen
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Ynt: Windows 10 Modeme Mac Filtresi Nasıl Koyulur
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2016, 13:19:25 »
Anladığım tek kelime ''modem''di  ;D

Geçen ay benim de başıma geldi; operatör aradığımda şu anda 11 cihaz bağlı dediler, hemen şifre vs güncelledik kullanıcı adı değiştirdik... siz de internet servis sağlayıcı ile görüşün isterseniz :)
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı atila

• Deneyimli Kampanyacı
  • bursa texas
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2016, 04:43:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
malum mecburen Windows a geçtim, apple mac göçtü benim. Windows alışmam çok zaman alacak gibi gözüküyor.macte her türlü işlemi çok kolay ve basit yaıyordun.windowsta bir sürü teferruat var.

internet çok yavaşlıyor belli zamanlarda modeme birisi giriyor diye şüpheliyim.mac adresini nasıl alıyoruz ve ben kablosuz bağlanıyorum.ethernet yazan mac adresinimi yoksa wifi yazan mac adresinimi alacağım. modeme benim pc den başkası girmesin istiyorum.o yüzden bilen varsa yazsın lütfen
modenizin markasına göre ıp adresine girin(marka ismini aratırsanız ip adresi çıkar) daha sonra modem ayarlarından mac filtreleme seçeneğine girin kendi wifi mac adresinizi girip filtrelemeyi aktif hale getirin

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2016, 07:34:30 »
Mac filtreleme: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Mac adresini öğrenme: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

kısaca modemde sadece sizin mac adresinize izin vereceksiniz.Sizin mac adresiniz dediğim sizin bilgisayarın wriless card mac adresidir.

Mesala bu benim modemin ayarları:
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2016, 13:23:17 »
@atila @sanko86 teşekkürler.çok farklı bir yöntemle deneme yanılma metoduyla yaptım .önce tabi kendi mac adresime kilit koydum yanlışlıkla istemeden. nete giremeyince meğer o adres değilde bir altında adres olduğunu öğrendim.airtiesta otamatik bağlanan ağların adresini alma butonunu gördüm direk onu tuşladım oldu
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM