Ankara da okuyan oğluma neredeyse okulu bırak gel diyecek hale geldim.Kampüsten çıkmaması için her gün yalvarıyorum.Benim kisi bir anne duygusu ama çalışan, her gün oralardan geçmek zorunda olanlar için sadece dua edebiliyorum.Bütün şehirler tetikte insanlar her an birşey olacak korkusuyla tedirgin.Benim güvenliğimden sorumlu olanların basiretsizliğini de Allaha havale ediyorum.
Ayın 19 20 21 i için çok kötü duyumlar alınmış.Kızım bu hafta sonu gelecekti.Hızlı trenle geliyor.Nereye kadar nasıl engelleyebilirim bilmiyorum ama gelme kızım yurdunda kal bir yere çıkma dedim.Garda bulunmasını istemiyorum.Çocuk cebeciden kitap alacağım diyor.Gitme dedim.Paranoyak oldum.Ne olacak halimiz.Suçumuz iyi bir vatandaş olup,devlete olan görevlerimizi yerine getirmemiz mi?
Annem her gun o yoldan gecip işe gidiyor eve dönüyor
Allah korusun demekten dua etmekten başka bir çare gelmiyor elimizden
Bu korkuyu bize yaşatanlar daha beterini yaşasın..
sabah beri, wassapp dan farklı birçok kişiden, istanbul için alarm mesajları geldigi için buraya yazıyorum
kimseyi korkutmak istemem ama bayagı kötü bir mesajdı. cuma ve haftasonu bence çıkmayın dışarı kısaca
gittim o güzel insanların melek olduğu yere...dua ettim... kalbim ağrıdı... gözlerimde yaşlar arka köşede bırakılan karanfıllere baktım durdum... eski Gima'nın önunden Mesrutiyet'e kadar brandalar gerilmiş durumda. 3. 4.kattaki camlar bile kırık, gece 22.00 idi çalışıyorlardı. Kahroldum Allah'ım. Günah o insanlara...
Çiçekçiler varya 4.gün siftah ettiler. Colins bugün satış yapabıldı.Meşrutiyet'te polisler var. Bulvar çok urkutucu yerlerde minik cam kırıkları. Güvenpark'ta bilgisayar çantamla duruyordum herkes siyah çantama baktı. Gordion AVM'de bugün insanlar 10-20 kişiydi... Armada, Cepa sankı korkuluk...
Allah acısın Ankara'mız kötu... Ben ki yaşadığım kenti sevmem, sankı beddualarım tuttu:( Çok uzuluyorum yaşayanlara, daha da devam edeceğiz diyorlar... Yetmedi mi?
Zorda kalmadıkça çıkmayın istiklalde de patlama oldu. Allah köklerini kurutsun