0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ho ho ho! Bu sesi duyduğunuzda gülümseyin:) Çünkü yeni yıl hediyeniz Azbuz'dan!Beşinci ve son haftasına giren Azbuz’da pişir, Windows Live’a düşür yarışmasını 1 hafta uzattık!1 Ocak 2010'a kadar yazı gönderebilirsiniz.Ödüller ve kurallar aynı: İlk üçe girenlere mini notebook, geri kalan 70 Azbuzcuya 4 gb özel usb bellek....Yarışmaya katılmak ve kazanmak gerçekten basit.Aşağıdaki linke tıklayıp Azbuz'u Windows Live Web Etkinliklerinize ekledikten sonra Azbuz'da yayın yapacaksınız. Hepsi bu.Tıklayın, hemen siz de yarışmaya başlayın: BEN DE YARIŞMAK İSTİYORUM Her türlü bilgi ve başvuru için: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSevgiler, iyi yıllar:)Azbuz.com
cuma saat 23:59 da bitiyo ki 6. hafta eklenmiş yani ctesi başlıyıp yine cuma bitcek ..... (yanlışsa düzeltin )
arkadaşlar bu hafta ortalama kaç mesajla usb kazanılır...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu hafta ortalama kaç mesajla usb kazanılır...bende bunu merak ediyorum bu hafta katılayım dedim ama 200 de bıraktım biraz daha eklesemmi acaba..tahmını olan arkadas varsa yazarsa sevinirim.
300 DE bırakıyım o zaman...