Benim USB lerimde mailden sonra 3-4 gün içinde geldi
yok arkadaşlar o yarışma haftasından bu güne 1 kere bile evden dışarı çıkmadım ben.
gelmiş olsalar duymamış olsam bile muhakkak kapıya not bırakırlardı gelin alın diye.
mail attım 2 gün önce cevap bile gelmedi

adavapurum sende bi mail at canım ...
yok arkadaşlar o yarışma haftasından bu güne 1 kere bile evden dışarı çıkmadım ben.
gelmiş olsalar duymamış olsam bile muhakkak kapıya not bırakırlardı gelin alın diye.
mail attım 2 gün önce cevap bile gelmedi 
adavapurum sende bi mail at canım ...
Mutlaka bir karışıklık olmuştur. Çünkü söyledikleri zamandan bile önce yolluyolar hediyleri. Ya sizin verdiğiniz adresi onlar yanlış bildirdi ya da siz ufak bi yanlışlık yaptınız. İsterseniz arayın ya da mailinizi yineleyin. Cevapsız kalan bir mailim olmadı. 1-2 gün sonra gelmemiş olursa ben sizin için bilgi almaya çalışırım.
Mutlaka bir karışıklık olmuştur. Çünkü söyledikleri zamandan bile önce yolluyolar hediyleri. Ya sizin verdiğiniz adresi onlar yanlış bildirdi ya da siz ufak bi yanlışlık yaptınız. İsterseniz arayın ya da mailinizi yineleyin. Cevapsız kalan bir mailim olmadı. 1-2 gün sonra gelmemiş olursa ben sizin için bilgi almaya çalışırım.
Aynen katılıyorum hatta en erken gelen kargomuz azbuzun kagosu oldu.
Venüs'ün 1.2.ve3. hafta kazandığı USB bellekleri yarışmaların sona erdiği günden tam 1 hafta sonra perşembe günü elimize geçti.
e-mail konusunda ysr86 hocamın dediği de doğru.En kısa zamanda Murat beye e-mail atın.
Saygılar.
Site ne kadar yavaş abartısız 2-3 dakikada 1 tane konu açılıyor..

tamam 4 gün süre varmış ama bu gidişle günde 25 mesaj ancak gönderirim..
mail atmayı düşünüyorum bende bakalım gününden önce göndewrim yaptıkları dogru ama sanırım bi karışıklık oldu azbuzda yoksa göndermemezlik etmes
bu arada melisacıgım seni ve eşini tebrik ederim güle güle kullanın (müzisyen duygusallıgından netbook çıktı)
bana hala mailimin cevabı gelmedi.
bu gün tekrar mail attım inşallah cevap verirler.
adavapuru sende mail at ...
ysr ilk mailimi atalı bayaa oldu ama cevap alamadım şimdi tekrarladım 4. hafta sonuçlandı 5. haftanın içindeyiz bizim 3. hafta usb ler gelmedi

eminim bir karışıklık olmuştur keşke cevap verseler