tam olarak hangi gün bitiyor
kendi cevabımı kendim aldım

listemdeki kişilere "yenilikler" kısmında gözüküyor yazılar
sonuçlar nerde hani ? 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
teşekkürler..
pufff
bu yarışmaya iyi yazcam, 1 tane bile kazanamadım da
Sitenin yöneticisi Murat bey tarafından, dakikada 3'ten fazla yazı gönderme durumunda fazlalıkların silineceği yönündeki haberin gerçek dışı olduğu bildirildi. Forum üyelerimize duyrulur.
Teşekkür ederim cevabın için ama karşında en az senin kadar bilgisayar bilgisi olan belki de senden daha fazla anlayan biri var.Yalnız söyliyim yanlış hesap Bağdattan değil benden döner...Şimdi sana aşağıya azbuzun editörünün cevabını kopyalayacağım.
Bir dakika içerisinde copy&paste ile 3 yazı girilebilir Azbuz’da...
Kural dışı içeriği süzebildiğimiz için diskalifiye yerine, yapıcı olup o içeriği hesaptan düşmeye karar verdik...
Saygılarımızla,
Mailin tamamını kopyalamadım sadece senin anlattıklarınla ilgili olan kısmını aktarıyorum.Sen diyorsunki saatte 300 yazı girdiğim oldu.Bir saat 60 dakika.60*3=180 başlık eder.
Not:Haa geri kalan diğer 120 başlık başka birinden geliyorsa onu bilemem...
Buraya nedense hep birileri günlerden cumartesi olunca yani yarışma dönemi bitince cevap veriyorlar.O yüzden verilen cevaplar da bana hiç samimi gelmiyor.Bir daha bu konuya mesaj yazmak istemiyorum.Haa yukarıya editörün yazdığı mesaja inanmayan varsa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine mail atıp kendileri sorsunlar.Saatte maksimum kaç başlık girilebileceğini aynen kendisi de aktaracaktır.
Sitenin yöneticisi Murat bey tarafından, dakikada 3'ten fazla yazı gönderme durumunda fazlalıkların silineceği yönündeki haberin gerçek dışı olduğu bildirildi. Forum üyelerimize duyrulur.
Merhaba sayın ysr86
Bu durumu araştırıp biz üyeleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz .
daha 3. hafta kazandığım usb gelmedi..
mail attım cevapta gelmedi napcam yaaaa
benimde gelmedi napsak acep
daha 3. hafta kazandığım usb gelmedi..
mail attım cevapta gelmedi napcam yaaaa 
benimde gelmedi napsak acep 
Enteresan.Bizim USB bellekler yarışmadan 1 hafta sonra elimize geçti.
Gelip geri gitmiş olmasın.