bende usb kazanmak istiyorum
Gizli iş yapmışta ne yapmış sitede görüyomusun kendisini. Bende varım diye yazsın mı? E adıda var blogunda illa açıklamakmı lazım belki rekabet etmek istemiyor. Belki durumu gözüksün istemiyor. Belki ona göre hareket edilsin istemiyor. Ne kadar abuk bir istek böyle. Yazı sayınızı belirlemek için kim ne yapıyor bilmek mi istiyorsunuz anlamadım?
Uğraşmış kazanmış işte, uğraşan herkes hakettiğini kazansın inşallah.
Kusura bakmayın ilk hafta yarıştım bazılarına yarıştığımı bildirmedim e bu haftada kazanan kişi tüm çabalara rağmen kazandı. Haftaya laptop için yarışacak birisi olursa mutlaka bazı şahıslara haber versin. Yoksa onlar araştırır bulur ellerinden geleni yapmaya çalışırlar sonrada usb bellekle stok yaparlar. Tüm usb kazananlara tebrikler bende kazanmışım 
Bu arada kurallarda değşikliğe gidilmiş artık yorumlar sayılmayacakmış ona göre hareket edin yorumla kazanmaya çalışanlar öyle boş yorumlar yapmayın gerek yok.
Hadi ya tüh boşa gitti 1000 yorum

Uğraşcaz artık diğer bölümleri için.Siz Çok şanslıymışsınız ilk haftalarda kazanmak lazım sonraki zamanlar da baya bi rekabet oluyor.Güle güle kullanın
kazanmak için ne yapmamız gerekiyor?
kazanmak için ne yapmamız gerekiyor?
Bol bol video,resim,yazı eklemen gerekiyor.yorum da vardı ama o kalkmış iş daha da zorlaştı u hafta
ben de katılmayı düşünüyordum ama vazgeçtim sonradan, çünkü msn'e girdiğimde sağ tarafta bu kampanyanın reklamını gördüm

daha önceden yoktu bu reklam, yeni koymuşlar reklamı...
yani her msn'e girenin %50'si o reklamı tıklar..
her tıklayanın %50'si de kampanyaya katılsa

bize şans kalmaz..
keşke daha önce haberim olsaydı bu kampanyadan, çok teferruatlı diye katılmadım ama 7-8 yazıyla bile kazanan olmuş ne güzel..
kampanyaların ilk haftaları çok güzel oluyor, değerlendirmek lazım, kazananlara tebrikler, iş çok zorlaştı katılanların dikkatine..
çünkü bayağı kişi katılacak gibime geliyor, sıkı tutun bloglarınızı eğer kazanmak istiyorsanız arkadaşlar
boşuna ümitsizlik seninkisi 50 nin üstünde yazı yükle kesin kazanırsın bence en azından bu hafta
Arkadaşlar tam net çözemedim olayı birincisi facebook hesabımızın olması ya da blogumuzun olması mı gerekiyor? ikinciside sadece yazı ve ya sadece video eklemelerde oluyormu yani her kategoriden eklemek mi gerekiyor? Henüz üye değilim üye olduktan sonra ağda paylaşım var ordaki seçeneği herkes yerine diğerlerinden birini seçebilirmiyim?
Birde üye olurken ad soyad zorunlu değil diyor ancak yazmak gerekiyordur sanırım. Kazananlar sadece rumuzla belirtilmiş acaba isim yazınca ordamı çıkıyor