Gönderen Konu: Azbuz-Her hafta 3 mini notebook 70 USB bellek/25 Aralık  (Okunma sayısı 48090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
Ynt: Her hafta 3 mini notebook 70 USB bellek kazanın
« Yanıtla #50 : 07 Aralık 2009, 18:41:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk 70 derken?

en çok yazı gönderen ilk 70 mi ne anlamadım

evet canım en çok paylaşım yapan ilk 70
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #51 : 07 Aralık 2009, 18:56:42 »
ilk 70 derken?

en çok yazı gönderen ilk 70 mi ne anlamadım

evet canım en çok paylaşım yapan ilk 70

bide yorum var işin içinde

ayy başım döner benim o kadar paylaşım yaparsam :)

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 07 Aralık 2009, 21:34:29 »
Arkadaşlar bu da benim,yeni başladım

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 07 Aralık 2009, 21:44:39 »
2. haftanın sonuçları belli oldu başak61 kılpayı kaçırmış ben ve çoğu kişi flash bellek kazanmış. Gülümseme
Herkesi tebrik ederim.Laptop kazananlar arasında bizden var mı?

var var olmaz mı gizli gizli yarışıyorlar aklı sıra  8) gözlük yok gerçi ya ben herşeyi biiyorum

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 07 Aralık 2009, 22:05:38 »
Kusura bakmayın ilk hafta yarıştım bazılarına yarıştığımı bildirmedim e bu haftada kazanan kişi tüm çabalara rağmen kazandı. Haftaya laptop için yarışacak birisi olursa mutlaka bazı şahıslara haber versin. Yoksa onlar araştırır bulur ellerinden geleni yapmaya çalışırlar sonrada usb bellekle stok yaparlar. Tüm usb kazananlara tebrikler bende kazanmışım ;)

Bu arada kurallarda değşikliğe gidilmiş artık yorumlar sayılmayacakmış ona göre hareket edin yorumla kazanmaya çalışanlar öyle boş yorumlar yapmayın gerek yok.

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 07 Aralık 2009, 22:13:32 »
yasircim hayırlı olsun netbookun ben sana yazmadım sakın yanlış anlama sen açıkça nickinle yarştığın için tebrik ediyorum  :) arkadaş demişya siteden kazanan var mı diye bende 2 tane var kazanan ama söylemiyorlar dedim  ;D
söyleseler ne olur onuda bilmiyorum ya  :D ben bütün püf noktalarıda söyledim baktım kimse açıklamıyor kimseye nasıl yarışıldığını herkes usb kazansa ne olur demi ama?
kurallar değişti evet yorumlara değer verilmiyor bol bol konu eklenicek arkadaşlar
eğer blog açamadıysanız bana uğrayın ben site blog açarım boş vaktımde şimdi berdilele açacağım
açabilenler açamayanlarada yardımcı olsun herkes usb kazansın  ;D

Çevrimdışı ciko_seko

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 07 Aralık 2009, 22:25:29 »
merhaba arkadaşlar bende yeni başladım adresim : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kendi yazdığım şiirlerimi paylaştım şimdilik 4 tane , ekledim şiir yazmaya devam edeceğim sizden ufak bir ricam var arkadaşlar gerçekten şiirlerimi okuyup yorumlarsanız çok sevinirim , sizce yazabiliyormuyum görüşlerinizi gerçekten çok merak ediyorum , eğer yazamıyorsan ve eksik yönlerim varsa yazarsanız çok sevinirim...

ayrıca  bir şey sormak istiyorum ; yarışma da kendi sitemize ne kadar çok yazı,foto,video paylaşımı yaparsak, şansımız o kadar artıyor galiba değilmi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Destek Verenlere İstediği Her Kampanyada Seve Seve Destek Olurum...

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #57 : 07 Aralık 2009, 22:26:44 »
yasircim hayırlı olsun netbookun ben sana yazmadım sakın yanlış anlama sen açıkça nickinle yarştığın için tebrik ediyorum  :) arkadaş demişya siteden kazanan var mı diye bende 2 tane var kazanan ama söylemiyorlar dedim  ;D
söyleseler ne olur onuda bilmiyorum ya  :D ben bütün püf noktalarıda söyledim baktım kimse açıklamıyor kimseye nasıl yarışıldığını herkes usb kazansa ne olur demi ama?
kurallar değişti evet yorumlara değer verilmiyor bol bol konu eklenicek arkadaşlar
eğer blog açamadıysanız bana uğrayın ben site blog açarım boş vaktımde şimdi berdilele açacağım
açabilenler açamayanlarada yardımcı olsun herkes usb kazansın  ;D

cnm banada aç yahu. Ben sadece kategorileri ekleyemiyorum. Gerisi hallederim bol bol yazı yazarım artık. Bana usb yeter : )

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 07 Aralık 2009, 22:43:13 »
> ulasdort
> ankakusu16
> bluberrynights

Kimsiniz ve neden gizleniyorsunuz çok merak ettim?

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 07 Aralık 2009, 22:46:29 »
> ulasdort
> ankakusu16
> bluberrynights

Kimsiniz ve neden gizleniyorsunuz çok merak ettim?
Ben 3. kişiyi tanıyorum bu forumda değil ama yinede bana bildirimde bulunacak yarışmalara katıldığı zaman bende sitede duyuru kısmında açıklayacağım. Ordan takip edebilirsiniz. Diğerlerini tanımıyorum kendilerini açıklamak zorunda da değiller zaten. Ayrıca usb için püf nokatısına gerek yok 10-15 yazı yayınlayın yeter