Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde![]()
![]()
forum harici binlerce kişi katılıyor.
kampanyacı var ama bu kampanyayı bilen 1000 kişi olduğunu sanmıyorum çünkü çoğu kampnayacı ret
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde![]()
![]()
kampanyacı var ama bu kampanyayı bilen 1000 kişi olduğunu sanmıyorum çünkü çoğu kampnayacı ret
100000e yakın üyesi var ve herkese mesaj gitti. Düşün artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde![]()
![]()
100000e yakın üyesi var ve herkese mesaj gitti. Düşün artık
olabilir ama projeye katılanların listesini vermeden inanmam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşladığından beri her projesinde yer almıştım.yüksek de bir puanım vardı ama sanırım verdiğim cevapları beğenmediler..
bir dahakine inşallah
aynen ben de her projesine katıldım ve çokça rapor göndermiştim, yeni kişilere şans tanımak lazım tabi ama bu kişilerin yarısı ürünü alıp bi daha da geri bildirim yapmaz, yani öyle durumlar olduğunu biliyorum. bir dahakine seçiliriz heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde![]()
![]()
bu nasıl bir paket çok güzel.