0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde forum harici binlerce kişi katılıyor. kampanyacı var ama bu kampanyayı bilen 1000 kişi olduğunu sanmıyorum çünkü çoğu kampnayacı ret aha ortalık kampanyacı kaynıyor ya ne 1000 den bahsediyorsun millet bilmez olurmu millet havada kapıyor :)buarada seçililerin arasındayım paketimde şimdi geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde forum harici binlerce kişi katılıyor. kampanyacı var ama bu kampanyayı bilen 1000 kişi olduğunu sanmıyorum çünkü çoğu kampnayacı ret
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1000 kişi içinde yokum buradan 3-5 kişi çıktı hadi diyelim 10 kişi diğer 990 kişi nerde forum harici binlerce kişi katılıyor.
Dün geldi 40 tane deneme ürünü,migrostan 20 tane %20 indirim kuponu bir tane vernel ayrıca anketler falan vardı.Benim şansımada her projede çıkıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün geldi 40 tane deneme ürünü,migrostan 20 tane %20 indirim kuponu bir tane vernel ayrıca anketler falan vardı.Benim şansımada her projede çıkıyor.Resim rica edebilirmiyim deneme ürününü merak ettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün geldi 40 tane deneme ürünü,migrostan 20 tane %20 indirim kuponu bir tane vernel ayrıca anketler falan vardı.Benim şansımada her projede çıkıyor.Resim rica edebilirmiyim deneme ürününü merak ettimbir kaç üst mesajda resim ekledim.