Arkadaslar izmirli olmama rağmen yeni taşınmış ve hićbilmediğim için sormak istiyorum nette arayip cevabini bulamadiklarim
1- hava alanında unutulan eşyalar satılıyormu ve nerede satılıyor
2- icralı eşyalar nerede satılıyor
3-pazar pazarı varmış 2.el antika gibi satan nerede
Uzun yıldır evliyim ve evimizde pek eşya yok oyüzden bazı seyleri ufaktan almak istiyorum fotomak 3lu sehba tablo gibi yani görerek dokunarak almak eger bu 3 soruda birinin yanitini azcok biliyorsaniz yazarmisiniz tesekkurler ☺
Pazar pazarı diye duymadım ama 2. el veya antika demenizden yola çıkarak bit pazarını kastediyor olabilir misiniz? Pazar günleri bit pazarı Halkapınar'da kuruluyor. Metro istasyonunda inince kalabalığı takip edin.
Heralde bit pazari oluyor pazar gunleri tesekkurler halkapinardan inince uzakmi peki yoksa yakinmi
Hatay Bahçelievler de icralı eşyalar satılıyor Sıfır beyaz eşyalar mobilya falan sehpa da vardı sanırım kullanılmış beyaz eşyalar da ikiçeşmelikte var Aradığınızı bulurmusınuz bilmiyorum
Tesekkurler orayada bakayim bi yarin halkapinara gidicem 😏
Dün bakamadım kusura bakmayın. Bulabildiniz mi ve aradığınız yer miymiş bit pazarı?
Gidemedim felaket yagmur yagdi bugün ve rüzgar haftaya umarim hava guzel olur tesekkurler
Pazar pazarı diye duymadım ama 2. el veya antika demenizden yola çıkarak bit pazarını kastediyor olabilir misiniz? Pazar günleri bit pazarı Halkapınar'da kuruluyor. Metro istasyonunda inince kalabalığı takip edin. 
orada kurulmuyor artık yeri değişti siz en son ne zaman gittiniz tekrar eski yerine geçti bit pazarı yeşildere kuruluyor.
Hic gitmedim hic izmiri bilmiyorum ki nerede oldugunu bilen yazcak bende sorar sora bulcam ☺ yesil deremi eminmisin
Hic gitmedim hic izmiri bilmiyorum ki nerede oldugunu bilen yazcak bende sorar sora bulcam ☺ yesil deremi eminmisin
yeşilderede Atatürk heykelini biliyormusunuz dağda kocaman oraya gelmeden her hafta oradayım