3 yaşındaki oğluma düzgün bir lego alayım dedim LEGO markalısına baktım çok pahalı ama sanırım hakediyoda çok kaliteli. Toyzshopta biri unico plus diye bi marka gösterdi LEGO nun parçaları gibi aynı ve kaliteliymişte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinVar mı sizin bi tavsiyeniz linkteki ürün 150 parçalı 120 TL aynısının tekerleği olan kutu içerisinde olanı var oda 160 lira. İndirim vs.. de önerebilirseniz sevinirim.
Benim evimde koca bir LEGO koleksiyonu var. Bendekiler tek seferlik yapılanlardan, ama çok pahalı olmasaydı kesinlikle komple set alır; oğlumun kafasından yeni şeyler yapmasını teşvik ederdim. hem fiziki hem zihinsel Çocuk gelişiminde çok büyük faydası var. Ben çoğunu D&R hediye çekleri ile aldım.
Bu markanın devamlılığı var mı; yarın gidip başka bir seri alsanız, diğer parçalarla kombine edebilecek misiniz yani seti büyütebilecek misiniz?
Ve oğlunuz 3 yaşında ise çok küçük parçalardan şimdilik uzak durmanızı öneririm. Resimdeki bloklar yaşına uygun sanırım
Benim evimde koca bir LEGO koleksiyonu var. Bendekiler tek seferlik yapılanlardan, ama çok pahalı olmasaydı kesinlikle komple set alır; oğlumun kafasından yeni şeyler yapmasını teşvik ederdim. hem fiziki hem zihinsel Çocuk gelişiminde çok büyük faydası var. Ben çoğunu D&R hediye çekleri ile aldım.
Bu markanın devamlılığı var mı; yarın gidip başka bir seri alsanız, diğer parçalarla kombine edebilecek misiniz yani seti büyütebilecek misiniz?
Ve oğlunuz 3 yaşında ise çok küçük parçalardan şimdilik uzak durmanızı öneririm. Resimdeki bloklar yaşına uygun sanırım 
Evet Lego Duplo var onların birebir aynısı küçük parça yok. zamanla ne olur bilmem ama ilk gözlemim kalitesi aynı gibi.
zamanla bulursunuz ama lego marka gerçekten gereksiz pahalı bizimlede paylaşırsanız seviniriz...ev dagılıyor heryerde lego var gibi yakınmaları unutup beyaz yada acık renk örtunun içinde oynamasını ve oynadıktan sonra toplamasını sagladık çğünkü büyüdükçe küçük parçaları tercih ediyor onlarda surekli azalıuordu halı deseniyle bütünleşip bazen gözden kaçırıyorduk elekt. süpürgeye gidiyordu hepsi dolayısıyla paramızda çöpe

...suan 13 yasında gittikçe profeyosnel olanları almaya calışıyoruz bazen biz bazen kendi biriktirdiği bayram okul harçlıklarıyla alıyor