Gönderen Konu: Özel tasarım Divarese 500 Sürüş Ayakkabısı alan 1 kişi 1 Fiat 500 30.04.2016  (Okunma sayısı 7429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
indirim olmadı mı?
249 olan fiyat 269 a bindi.
arkadaşlar bence bekleyelim, bu ürünün fiyatı düşer. Lisanslı diye fiyatı bu kadar yüksek, ben mağazayı dolaştım aynı ayarlarda ayakkabı 110 TL civarı.
Ayağıma olcağını bilsem alıcam 2 tanede alamadık işte.Bıradaki mağazsı kapanmş durumda.İnternetten takip ettiğimde ürğn satışı maalesef var.Numaralar stoktayken stokta yok olup bir süre sonra güncelleniyor.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
ben sitede ayakkbıyı bulamadım

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
Zorlu Center'daki Divarese de 229 TL mi 239 TL mi neydi sürüş ayakkabısı vitrinde gördüm

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Umuyorum son 15 - 20 gün kala düşer. Mağazada muadili loafer diye satılan ayakkabılar 130 - 150 TL idi. Fiat lisansı var diye 240 - 270 TL fahiş fiyat abartı.

Son 20 gün kala düşmezse de bence 30 Nisan kampanya bitince fiyatı en kötü 190 lara çekerler diye tahmin ediyorum.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Divarese web sitesinde %10 indirim var, üye olunca kod açıyor. benim aldığım renk bitti, cidden serileri bitirmişler arkadaşlar. 242,10 TL eski fiyatı ile alabildim.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 21:32:24 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Divarese web sitesinde %10 indirim var, üye olunca kod açıyor. benim aldığım renk bitti, cidden serileri bitirmişler arkadaşlar. 242,10 TL eski fiyatı ile alabildim.
Alıncak ayakkabıda değil.İnsan şaşorıyor cidden.Aldıysan bana bi foto yollasana .Bide numaralar dar kesim mi.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Kardeş ben internetten aldım, starcity avm teslim istedim. Bakalım mağazaya teslim olsun, avm çekilişine de katılmayı deneyecegim. Loafer olarak geçiyor, bunlar baharlık. Sanıyorum ayak çok sorunlu değilse köprülü  ayağa da olur.
Tek kalıp tek renk ti. Sınırlı sayı derken abartıyorlar sandım. Urun sadece 43 numara vardı, benim satinalmamla bitti urun. Şaştım kaldım, bu fiyata millet bir de bitirmiş. Hani katılıyorum da sırf için rahat etsin diye katildim ama 70 - 80 bin katilim gelebilir. Bir urun almayla urun bitiyorsa ne olacak
Edit: igaranti kredi kartında ayda 3 kampanya seçme varmış, o kredi kartını yeni aldım. 150 tl üstü giyim alisverisine 20 tl indirim vardı. Ona da kayıt oldum ama sinirli kişiyeymiş. Beklentim yoktu ama onun da sms i geldi. Oradan da indirim alınca 220 tl ye geldi.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 23:30:23 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
İnternet sitesinde bulamadım ben mesaj yazdım onlarda "Fiat 500 kampanyasına ait ürünlerimiz maalesef artık online sitemizde yer almayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz."
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK

Aynen ben de bir sure önce baktığımda satış yoktu. Açmışlar, linke bakabilirsiniz. Son ürünler, bu kadar urun bitmişse çok satış olmuş. Ben de siparişi iptal etsem mi düşünüyorum, benzer ayakkabı 70-90 tl arası idi yine ayni magazada

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Arkadaşlar internet alışverişleri geçerli değilmiş ve MAGAZADA DİVARESE KART ile alınmalıymış. Ayakkabıları denemiştim sadece kullanmadim. İade yoluna gideceğim, 30 gün iade hakkım var. Bilginize

BOYNER in çekilişleri hep boyle tam net olmuyor.