Arkadaşlar internet alışverişleri geçerli değilmiş ve MAGAZADA DİVARESE KART ile alınmalıymış. Ayakkabıları denemiştim sadece kullanmadim. İade yoluna gideceğim, 30 gün iade hakkım var. Bilginize
BOYNER in çekilişleri hep boyle tam net olmuyor.
Divarese Fiat 500L çekilişine ben de ayakkabı alarak katıldım ve ben de web sitesinden satın aldım. Forumda duman42 kullanıcısı tarafından 6 Ocak'ta paylaşılan koşullar metninde açık açık yazılı web sitesinden alımların da geçerli olduğu!
Forumdaki bu paylaşımı okuyunca az önce 444 3 662 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp sordum bana "Kampanya 31Mart'ta bitti ve web sitesi alışverişleri dahil değil" dedi, 3 defa "şartlarınızda 30 Nisan yazılı nasıl biter erkenden, üstelik web sitesi alışverişi de dahil olduğu yazılı idi "dedim, size kim söylediyse yanlış bilgi vermiş demez mi?
Webte gezindim,kendi sitelerinden yarışma ile iligli bilgileri kaldırmışlar, U2 arıyorum hep meşgul.
AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş. tarafından düzenlenen bu kampanya MPİ'nin 10.12.2015 tarih ve 3710-8723 sayılı izni ile U2 TANITIM VE PROMOSYON HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. tarafından yürütülmektedir.
Bu Milli Piyango izin metninde yazılı mıdır süre ve web katılımı, accayip uyuz oldum. Milli Piyango'ya sorsak ne kadar vakitte bilgi verirler? Bu şartların geçmişe dönük bir ekran görüntüsü vs. alma şansımız var mı?
Koskoca Boyner nasıl böyle yapar aklım almıyor?