Gönderen Konu: İlk Kampanyacılığa Nerede Başladınız.İlk Ödülünüz Neydi ?  (Okunma sayısı 7828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
kızıma winx club masa sandalye kazanmıstım go girl den di yanlış hatırlamıyorsam..hala kullanıyoruz :) hamileydim o aralar, sma çok veriyordu o yıl..bo bol numune :)  sene 2008 :)

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
doğum günüm trendyolda elbise bakıyorum. neymiş kendime hediye alcakmışım :)) trendyol'un facebook sayfasına girdim ne göreyim beğendiğim elbiseyi hediye edceklermiş. Kaç ürün olduğunu ilk mail atan kazanıyordu sanırım. Ben kazandım. Sonra nasıl oldu bu iş diye araştırırken kampanyacılığı keşfettim.

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
Eskiden reklamekrani kontorloto gibi siteler vardı bedava kontörler veriyordu yüzlerce kontör almıştım sonrada ilk hediyem çamaşır makinesiydi regalden

Çevrimdışı kuxrey

• Acemi Kampanyacı
  • **
bende birgün sana margarin aldım kullakçık şifresi vardı ve tariflerini paylaşan herkese puanla hediye veriyorlarmış yıl 2012 o gün bugündür kampanyacıyım :)

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
eskiden adana akbalık şekerleme ltd. vardı halen var işi büyüttüler şimdi o firmanın küp poşetli
minnoş hediyeli sakızları vardı içinden üçgen bir sıkımlık kolonya poşeti,sakız ve hediye kuponu
çıkıyordu saat,bisiklet v.s vardıysa da hep kırmızı disney puzzle veren seriyi biriktirebiliyorduk
10-15 kez bu hediyeden kazandım o dönem 88 yılı...aynı yıl fanta kapak yollayana frizbi,futbol ve
basketbol topu,saat veriyordu fanta fan cluba üye olana sırt çantası,duvar saati v.s 90 yılında
işte gol spor kartlarından radyolu saat,taramalı tabanca aldım 89 yılı yeni asır gazetesi fuar
çekilişinden 2 welde hesap makneli saat kazandım halen ikiside duruyor,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı duyguca

• Acemi Kampanyacı
  • **
duru duş jeli :) oyun oynamıştık ordan kazandım ve öğrendim bu işleri ♥

Çevrimdışı denizist

• Deneyimli Kampanyacı
ilk hediyem 2004 veya 2005 yıllarında mercedes benzden futbol topuydu hala duruyor.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
2003 de sanırım e bebekten oğluma oyuncak ve ses çıkartan tuvalet ile ile yiyenime oyuncak kazandım
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı adilaka

• Yeni Kampanyacı
  • *
İlk gazete kuponları ile başladım.1985 yılında televizyon kazanmamla başladı.Sonraki yıllarda gene gazete kuponu çekişiyle araba,müzik seti, elektrikli süpürge, ütü,bisiklet fotoğraf makinesi ile devam etti

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ben ilk olarak rufles doritoslarda boş yok diye bi kampanyası vardı ama ben aldım içi boş çıktı bende şikayetçi oldum kocaman koli hediyeler gönderdiler bana ilk onla başladım sonra bu siteyi buldum yıl 2006 veya 2009 du tam hatırlamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ