Gönderen Konu: İlk Kampanyacılığa Nerede Başladınız.İlk Ödülünüz Neydi ?  (Okunma sayısı 7802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
Bosch World dem tabu kazanmıştım ilk :)

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
2011 senesiydi üniversite 1.sınıftım facebooktan cafe crown action kazanınca araştırmıştım  ;D

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Tv reklamlarında ödüllü reklamlar vardı. Sms gönderen ilk kişiye o ödülü veriyorlardı.O vakitler kontörlüydü telefon 47 kontörde takıldı.Habire sms gönderiyordum reklam yayınlanmadan.Mobilliya koltukları vardı evir çevir rengi değişsin diye.O ödül için habire gönderdim nasılsa kontör gitmiyordu sonra çıktı.Televizyonda alttan kazananın ismi geçiyordu.Sonra google da arattım baktım forum u buldum.Vaay dedim sonra :D

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
ilk çekiliş 1999 yılında Solo 100 Siemens kapaklı telefon çekilişi vardı 100. Yedekten alınca bir araştırma yapayım bu çekilişleri dedim dün gibi hatırlıyorum

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
2006 YILINDA TYTZ NİN NE OLDUĞU KONUSUNDA NETTE ARAŞTIRMA YAPARKEN "KAMPANYA SEVERLER DERNEĞİ"DİYE FORM SİTESİNE GİRDİM BAKTIM MİLKA KAMPANYASI VARDI SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASIYDI HATTA DALGASINA O ÇİKOLATA BENİM MEMLEKETE GELİNCEYE KADAR ÇİKOLATA SOSU OLUR DİYE DALGA GEÇERKEN NASIL OLDUYSA KAZANMIŞIM 1 KUTU MİLKA ÇEŞİTLİ BOYLARDA GELDİ HATTA KUTUSU HALA DURUYOR SAKLIYORUM :) O GÜN BUGÜNDÜR KAMPANYACIYIM :)

perishan

• Ziyaretçi
Ben çok çok geç kalmışım anlaşılan :( Benim bu işlere dalışım 3 sene kadar önce işyerimizdeki sekreterin Vestel marka çamaşır makinesi bozulunca olmuştu :) 4-5 aylık yeni gelinken çamaşırlarını mosmor yıkaıp yıpratan çamaşır makinesi için e-posta yazıp cevap alamamış. Bana danıştı anlarım diye ben de Vestel web sayfasında bakınırken bi köşede Facebook ikonunu gördüm tıklayınca da hayatımda ilk defa bir firmanın Facebook sayfasına adım atmış oldum.

Aaaa, böyle bir şey varmış, şu markanın da var mı ki, şu gofretin var mı, şu makarnanın var mı derken o gün 15-20 tane sayfa eklemiştim ben. Eklediklerimden Calve sayfasından bir oyundan kazanmıştım ilk hediyemi ketçap-mayonez ikilisi, ki her ikisi de bizim evde yenmez :(  Sonra Money Club Tıkla Kazan'ı keşfettim, ay ben çok çok geç kalmışım bu işlerde şimdi yazınca ayıktım :( :( :(

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
Kampanyalara tam anlamıyla 2011 Ağustos ta Ramazan da çok sıkılmam ile başladı Google a yazıp siteye girişimle ve protex dden kazanmamda büyük etkisi var birde maggi nin ilk 30 kişiye hediyeli yarışması vardı kampantacıları keşfedip eklemem de öyle oldu bu 2007  bu siteyi biliyordum ama nedense ilgi göstermedim avon un güzellllk perisi vardı bi ara üşendiğimden doğru dürüst oynamamıştım bile

Çevrimdışı Le_Cola

• Yeni Kampanyacı
  • *
11 veya 12 yasındayken chetoss'un kampanyası vardı masaüstü pc veriyodu yapmamız gereken ise 3 adet chetoss paketini mektupla belirtilen adrese göndermekti.  Sokaktan bulduğum paketleri gönderdim. bikaç ay sonra posta geldi masaüstü bilgisayar kazandığım yazıyodu ama altta bi ibare vardı beni hayal kırıklığına uğratan ''18 yasından küçüklere hediyeleri verilmez''

20'li yaslarda tekrar kampanyacılığa baslayıp o kazanıpta alamadığım bilgisayarın acısını kat kat çıkardım kazandığım ürünlerle..   :)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
orta okulda max'ın kampanyası varmış. Kalemlik gelmişti eve çok sevinmiştim. Bir de amcamda duymuştum. İnternetten çekişlişle hediyeler kazanabiliyorsun falan diye konuşuyorlardı. Ordan aklımda kalmış araştırmıştım. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
ilk kazandığım hediye 2000 yada 2001 di sanırım bir sürü fruko almıştı babam eve koliyle ordan çıkan kapakların şifrelerini yollayıp frukodan mini buzdolabı kazandım.. Sonrasında da nokia nın sitesinden anketten kerem görsev cd leri kazanınca başladım ve senelerdir ufak tefek hediyeler kazanmaya devam ediyorum çok şükür...

Daha büyük bişeyler kazanmadım ama olsunn :)O da olur inşş :)