Gönderen Konu: İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira  (Okunma sayısı 11815 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira
« : 14 Kasım 2009, 12:19:08 »
İETT ve özel halk otobüslerinde ELBİL 7,5’dan 10 liraya
metrobüste tam bilet 1,5’dan 2 liraya
indirimli bilet 0,85’den 1 liraya yükseldi.
Tek geçişlik elektronik biletin ücreti de 2 lira olarak belirlendi.

Yapılan yeni düzenleme kapsamında metrobüs hatlarında "aktarma almaz-aktarma verir" uygulaması aynı şekilde devam edecek.

Aylık Mavi AKBİL’deki biniş sınırı 200’den 160’a indirilecek. (gizli zam)

Metrobüs hatlarında Mavi AKBİL de her binişte 2 biniş eksiltilecek.

Tek geçişlik bilet tarifesi, tek geçişlik biletin kullanılmaya başlamasıyla uygulanacak.Tek geçişlik elektronik bilet uygulamasına İETT, özel halk otobüsleri, Ulaşım A.Ş, İDO, özel deniz motorlarında teknik altyapı hazırlıkları tamamlandıktan sonra başlanacak.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
Ynt: İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2009, 12:23:11 »
Ohhhhhh helal bu güzelim ülkeme be yarasıni paraları kalmadı kesin yine üstlerin yakınbda herkes at alıcak zaten bu gidişle.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Kasım 2009, 12:27:17 »
elbil her kullanım 2 liraya geliyor.aktarma yok. ama akbil tom istediğimiz zaman bulamıyoruz. ne zaman gitsem kalmadı deniyor. akbille aktarma yapılıp 2.35e gidilecek yere artık elbille 4 liraya gidilecek haram olsun bu kadar da olmaz ya. metrobüs kullanan birisi için aylık miktarını 160a düşürmek ve her seferde 2 kredi düşmek hangi vicdana sığar.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2009, 12:34:35 »
yuh diyorum başka da birşey demiyorum yaa, nasıl 160a düşürürler, bir de metrobüste 2düşecekmiş, haram zıkkım olsun ya, böyle fahiş zam nasıl yapılır yaa

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2009, 13:25:20 »
yuh ya hergun metrobus kullanıyorm cıvkını cıkardılar işin ne biçim iş anlamadım sasırdılar artık ne yapıcaklarını :S >:(

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2009, 13:52:22 »
ist gibi bi yerde  2 liraya biryerden bir yere direk ulasım oluyorsa hadi neyse dicem ama ist bi dışarı cıktıgımızda kac ulasım aracları degıstırıyoruz istedıgımız yere gidene kadar yazık bize

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2009, 13:55:01 »
okula giderken ben 4-5vasıta ile gidiyordum, bide dönüşü katarsak 8-10. yani tek vasıta ile genelde zor gidiliyor bir yere, koca şehir sonuçta mutlaka indi bindi yapıyoruz bikaç kere. maaşlara %3zamı zar zor yapıyorlar ama herşeye fahiş zamlar yapıyorlar. çeksinler artık ellerini ceplerimizden bu ne yaa.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2009, 14:08:43 »
okula giderken ben 4-5vasıta ile gidiyordum, bide dönüşü katarsak 8-10. yani tek vasıta ile genelde zor gidiliyor bir yere, koca şehir sonuçta mutlaka indi bindi yapıyoruz bikaç kere. maaşlara %3zamı zar zor yapıyorlar ama herşeye fahiş zamlar yapıyorlar. çeksinler artık ellerini ceplerimizden bu ne yaa.
Şunu okuyunca bile fenalık geldi. Yok arkadaş istannbulda yaşanmaz.
Ankara gibisi yok. Çok nadir 2 araçla gidiliyor. Hemen hemen her yere tek araç :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2009, 14:15:17 »
burada insanın ömrü trafikte geçiyor valla. çok büyük bir zaman kaybı ve stres kaynağı oluyor bizim için. trafikten nefret ediyorum. üniversite boyunca 5senem yollarda geçti. çoğu zaman yol yüzünden okula gitmiyodum bile. ders 2saat, yol gidiş dönüş 4saat :) şehir dışına gidebilir insan bu kadar vakitte :)

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2009, 14:20:32 »
Valla geçmiş olsun.Ylbaşında maaşıma 25 lira zam gelicek.Harca harca bitmez.7. aydan itibaren ise vergi dilimi yüzünden onuda alamıyacağım.
Elektrik zaten son zamanlarda faturlarına bakınca pff dedirtmeye başladi.Kaçak yapmayıp düzenli ödiyenleri cezalandıran sistem devam ettiği sürecede bu cezayı ödiyecem  zaten.İyiki evi 100 lira pahalıya tutup okula yürüme mesafeside tuttum.
Ne diyim gün olur devran döner.

Daha içimden gecen onca şey varki söylemek istediğim ama forumumuz kampanya forumu yeri olmaz.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...