Gönderen Konu: İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira  (Okunma sayısı 11853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
Ynt: İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2009, 14:37:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
burada insanın ömrü trafikte geçiyor valla. çok büyük bir zaman kaybı ve stres kaynağı oluyor bizim için. trafikten nefret ediyorum. üniversite boyunca 5senem yollarda geçti. çoğu zaman yol yüzünden okula gitmiyodum bile. ders 2saat, yol gidiş dönüş 4saat :) şehir dışına gidebilir insan bu kadar vakitte :)

pınarcım bu yazdıklarını okuyunca okul günlerine gittim valla, ;D senin gibi karşıda oturup avcılara gelen çook arkadaşım vardı, ben yakındım baya, bir minibüsle gidiyodum, metrobüs yoktu o zaman  ;D

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2009, 14:39:15 »
Ülkemdeki zamlar yağmur gibi damlar......Zama zam yapıyolar valla bi tek bu olsa tamam dicez Doğalgaza geçen sene yaklaşık %80 zam yaptılar bu senede %75-80lerde zam.. elektrik su telefon herşeye zam memura gelince %3 %5  eskiden kaşıkla verip kepçeyle alıyorlardı şimdi elde avuçta ne varsa alıyolar..Allah fakir fukaranın yardımcısı olsun...Söylencek  çok şey var  aslında ama neyse...
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2009, 14:44:07 Gönderen: glh_n »
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2009, 14:42:41 »
pınarcım bu yazdıklarını okuyunca okul günlerine gittim valla, ;D senin gibi karşıda oturup avcılara gelen çook arkadaşım vardı, ben yakındım baya, bir minibüsle gidiyodum, metrobüs yoktu o zaman  ;D

şanslıymışsın yaa, ben metrobüs yokken 3saatte anca gidiyodum valla, 7e çıkıyodum evden 10da okulda oluyodum :) akşam dönüşlerinden bahsetmiyorum bile tam bi kabus gibiydi ;D

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2009, 14:45:08 »
burada insanın ömrü trafikte geçiyor valla. çok büyük bir zaman kaybı ve stres kaynağı oluyor bizim için. trafikten nefret ediyorum. üniversite boyunca 5senem yollarda geçti. çoğu zaman yol yüzünden okula gitmiyodum bile. ders 2saat, yol gidiş dönüş 4saat :) şehir dışına gidebilir insan bu kadar vakitte :)

ben bakırköyden gidiyorum avcılara bi aracla yinede cok fazla ya :S

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 14 Kasım 2009, 14:46:00 »
askerden geldim 1 sene gezdim zorunlu olarak. ağustosta memur oldum eylülde bu siteyi buldum.10 gündür aktifim anca alıştım. forum sayesinde traş bıçağı kazandım,birde dün akşam arkadaşımla tiyatroya gittim. yoksa yılbasında verecekleri 25 lira  zamla bırakın 2 kişi tiyatroya gitmeyi. anca traş bıçağını alabilir insan :'( zaten o 25 liralarında sahibi şimdiden belli oldu ietteye gidecek

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 14 Kasım 2009, 14:49:38 »

şanslıymışsın yaa, ben metrobüs yokken 3saatte anca gidiyodum valla, 7e çıkıyodum evden 10da okulda oluyodum :) akşam dönüşlerinden bahsetmiyorum bile tam bi kabus gibiydi ;D

sende deniz otobüsüne biniyodun di mi? yoksa geceleyin evde olurdun ;D neyse ki kurtuldun canım, umarım , bu çektiğin onca yola değicek  iyi bi iş bulursun en kısa zamanda :-*

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 14 Kasım 2009, 14:57:06 »
yok canım bana denizotobüsü ters oluyodu, ikinci köprüden geliyodum ben. çok trafik oluyodu e-5 te mafoluyodum valla. inşallah bulabilirim canım güzel bi iş sağol :-*

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 14 Kasım 2009, 18:49:26 »
valla yazdıklarınızı okuyunca denizli de oturduğuma şükrediyorum
dolmuş paraları bizim burda 1 ytl den 1,25 ytl ye çıkınca üzülmüştük allah hepimize bol kazanç versin özellikle ist da yaşayanlara...
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 14 Kasım 2009, 19:16:24 »
Ben kocaelinde oturuyorum bu zam bizi etkilemez ama yediğimiz kazık bi bu değil ki,bu hepimizin meselesi böyle ayrı ayrı forumlarda köşelerde yazmakla olmuyor toplanıp hep beraber bişeyler yapmak lazım yeter artık >:( >:( >:(
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2009, 19:44:07 Gönderen: glh_n »

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 14 Kasım 2009, 19:34:15 »
Allah hepimizin yardımcısı olsun şartlar giderek daha da  zorlaşıyor
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥