Bütün bir yıl hayaller kurup, kısıtlı imkanlarla bütçe oluşturmaya çalışıp kimi zaman istediğimiz gibi geçen, bazen de hiç çıkamadığımız hayaliyle yetindiğimiz tatiller... Bugüne dek yazlığı olup ta davet eden yakınlarıma ve arkadaşlarıma özellikle gitmedim rahatsız olmasınlar diye. zaten çoğunun evinde bana sıra bile gelmez

insanın yazlığı olunca tüm tatili misafir ağırlamakla geçiyordur herhalde. Şöyle güzel bir tatil hediyesi de kazanamadım.
Ama yeni bir yöntem bulunmuş. takipte olduğum bazı üst akademisyenler var (tam ünvan vermiş gibi mi oldum belki takipçileri vardır. kampanyacı olmamasınıda dilerim tabii bu arada.) neyse bu çok ünvanlı ve doğal olarak çok gelirli kişi "şöööle arabama atlayıp gezesim var kimler beni ağırlar" diye sormuş. herkeste pek bi meraklı imiş. davetlerin ardı arkası kesilmiyor. Normal şartlarda biri olsaydı yine bu kadar davet alırmıydı acaba diye düşünmeden edemedim. Ben böyle düşünürken birkaç gün sonra bir başka az ünvanlı ama çok takipçili birinin daha benzer ifadelerini ve aldığı davetleri gördüm.
Okulların açılmasına az kaldı. çok şükür yaptık az da olsa bi tatlimsi. seneye tatil başlar başlamaz hemen bir başlıkla buradayım. şööööle denize sıfır havuzlu klimalı bir tatil istiyorum tüm ailem için