Gönderen Konu: HİÇ KAZANAMAYAN VAR MI?  (Okunma sayısı 2242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı machinisteros

• Yeni Kampanyacı
  • *
HİÇ KAZANAMAYAN VAR MI?
« : 14 Ağustos 2015, 15:58:14 »
Arkadaşlar 1 yıla yaklaştı nedense kampanyaları takip eder oldum. Bunda evlenmemin ve boş vaktimin fazla olmasının etkileri olduğunu düşünüyorum.
Önceleri hiç takmazdım kampanyaları, nasılsa istediklerine çıkarırlar yada bize mi çıkacak anlayışı vardı.
Şimdilerde kampanyadan çıkması muhtemel hediyelere umut bağlamıyorum ama üzülüyorum :)
1 yıla yakındır kazanabildiğim 2 hediye paketi. Birisinde anahtarlık, kartlık kalem vardı. Diğeri de bizim mutfağın verdiği hediye paketi. Hani şöyle ihtiyacım olan yada paraya çevirebileceğim elektronik eşya, ev eşyası vs dek gelmiyor hiç.
Var mı böyle benim gibi sıfır şansa sahip olanlar? yoksa 1 yıldır takip ediyorsun sadece daha çok fırın ekmek yemen mi lazım diyorsunuz?
Ha bu arada üzerime kuş pislediği de çok olmuştur yolda yürürken :D

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: HİÇ KAZANAMAYAN VAR MI?
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2015, 16:26:54 »
üşenmeden hemen hepsine katılamanız lazım. benim çevremde de var katılıyorum ama çıkmıyor diyenler. bakıyorum günde mesela 100 kampanya yapılıyor ise 20 tanesine katılıyor. ordan da bi tane ya çıkıyor ya çıkmıyor. halbuki 100 taneye katılsa bişey çıkma ihtimali 5 kat olacak.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2015, 00:03:12 »
belli bir süre sonra daha seçici oluyorsunuz, hile yapılmasına müsait olan beğen paylaş yarışmalarını direk eliyorsunuz ya da toplu katılım yapınca insanlar o top elinizde patlamasın diye yine bu tarz kampanyalara katılmıyorsunuz. bunları da zamanla öğrenirsiniz zaten. kampanyacılığın hiç bir zaman insanlığınızın önüne geçmemesi dileklerimle bol kazançlar
:)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2015, 12:25:33 »
beğen paylaş olayına katılmıyorum artık. ilk 1000 kişiye gibi kampanyaları kaçırmamaya bakın nasılsa bitmiştir katılmama gerek yok demeyin belli olmaz. Ve asla ben şanssızım çıkmaz demeyin. Hepimize bol şanslar, herkes kısmetini yer.
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2015, 13:48:38 »
begen paylaş kampanyalarında da hala durust olanlar olduğu için katılmakta fayda var. o yuzden hiç kazanamıyorum diyenler katılmalı bence. Biz birazda doyduğumuz için biz hepsine katılmıyoruz.
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2015, 14:34:40 »
Haklısınız bende 2009dan beri kampanyacıyım diyebilirim ama hep ıvır zıvır ürünler iphone ipad kazanan arkadaşlarımız var ama şans bana bu konuda gülmüyor ummadığınız kampanyalardan kazanabiliyorsunuz
:) Şans

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2015, 22:24:23 »
Azı beğenmeyen çoğu bulamazmış, ben ipad ve iphone kazandığım için sanırım daha doymuş durumdayım. Ama çok daha eskiyim ve numunelerle başladık bizde. O numunelerle çok mutlu oluyorduk. ;D
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı machinisteros

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2015, 15:42:16 »
çoğu kişinin dediği gibi "beğen, paylaş, en çok beğenilen yorumu yap" tarzı yarışmalara katılmıyorum bende. objektif seçim yapıldığına inanmıyorum, jüri(her kim oluyorsa?) nin insiyatifinde yada tanıdıklığında diye düşünüyorum.
Diğer türlü alışveriş kampanyalarına katılmaya çalışıyorum. mesela deterjan gibi temizlik maddeleri yada gıda ürünler eve zaten alınacak, almışken o markayı alıyorum pahalı da olsa. alırkende şansım artsın diye fazla almıyorum, kampanya şartınfdaki kadar asgariyi alıyorum.   ama tutup ta ağda almıyorum :D televizyonum yok, küçk bir tv yi kullanıyorum 37 ekran ama tutupta philips fiat 500 kampanyasına katılmak için o pahalı tv yi almıyorum.
bu seçiciliğim yüzünden mi kazanamıyorum?
birde bir arkadaş demiş yukarıda "günde 100 çekiliş oluyorsa.... " diye. ben 1 yılda sosyal medya kampanyaları hariç 100 çekiliş bulamamışımdır :D günde 100 rakamı abartı tamam ama siz kampanyaları nereden takip ediyorsunuz? her ay bir araba kampanyası yakalayabiliyor musunuz mesela?

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2015, 21:19:07 »
Arkadaş misal olarak 100 kampanya demiş, yoksa günde 100 kampanya olmuyor tabii ki. Ama kendimde şöyle bir şeye denk geldim ben, eğer bir yarışmaya katılıp onu devamlı takip ediyorsam hiç kazanamıyorum amma unuttuysam oradan kazandığım oldu hep. Ama yine şans diyorum Ülkerin twitter yarışmadında 6000 kişinin içinde yoktum mesela
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2015, 21:41:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çoğu kişinin dediği gibi "beğen, paylaş, en çok beğenilen yorumu yap" tarzı yarışmalara katılmıyorum bende. objektif seçim yapıldığına inanmıyorum, jüri(her kim oluyorsa?) nin insiyatifinde yada tanıdıklığında diye düşünüyorum.
Diğer türlü alışveriş kampanyalarına katılmaya çalışıyorum. mesela deterjan gibi temizlik maddeleri yada gıda ürünler eve zaten alınacak, almışken o markayı alıyorum pahalı da olsa. alırkende şansım artsın diye fazla almıyorum, kampanya şartınfdaki kadar asgariyi alıyorum.   ama tutup ta ağda almıyorum :D televizyonum yok, küçk bir tv yi kullanıyorum 37 ekran ama tutupta philips fiat 500 kampanyasına katılmak için o pahalı tv yi almıyorum.
bu seçiciliğim yüzünden mi kazanamıyorum?
birde bir arkadaş demiş yukarıda "günde 100 çekiliş oluyorsa.... " diye. ben 1 yılda sosyal medya kampanyaları hariç 100 çekiliş bulamamışımdır :D günde 100 rakamı abartı tamam ama siz kampanyaları nereden takip ediyorsunuz? her ay bir araba kampanyası yakalayabiliyor musunuz mesela?

ben de aynen oyle yapıyorum alışveriş kampanyalarında şansımı deniyorum, ama kısmet olduguna inanıyorum. Sadece 1 şifre ile ps4 kazandım mesela fantadan, yada bilgi güncellemeden iphone6.. bunların sevinci çok daha fazla oluyor. Gecelerini gündüzlerine katıp, bir sürü hileyle kazanılan hediyenin kıymeti bu kadar olamaz.
Kısmette varsa olur...