ortak aynen hayal kırıklığı değil de bizim için teselli oldu bir nebze
Hayırlı olsun ikinizede. Teselli meselli 40 TL cepte Allah bereket versin. Ben daha 1 aylık üye olduğum için çok koymadı bişey alamamak. Birazda tecrübe oldu belki önümüzdeki ay alırız en azından paypal. Hatta 300 puanım olsaydı 25 dolar uzun müddet vardı.
iyi temennilerin için çok teşekkür ederim ysr86 arkadaşım..her ülkeden üye saldırdı ve bitti..Buna da şükür..İnşallah diğer aylarda sende alabilirsin güzel ürünlerden
Arkadaşlar ben de 25$ alabildim.Girdiğimde İpod vardı ürüne tıkladım tükendi , sonra hemen PayPal'a yöneldim ve 25$ aldım.
Off Lockerz off
ürünler hep açık olsa sanki ne olur saat tarih belli de değil
Sağol Ysr86 
iyi temennilerin için çok teşekkür ederim ysr86 arkadaşım..her ülkeden üye saldırdı ve bitti..Buna da şükür..İnşallah diğer aylarda sende alabilirsin güzel ürünlerden 
Sİzde sağolun. İnşallah alabilirilm bişeyler. İlk hedefim zlist.
Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from Lockerz. You will receive a confirmation email by February 3rd.
Ne hediyesi yav ben bişey almadım ki
Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from Lockerz. You will receive a confirmation email by February 3rd.
Ne hediyesi yav ben bişey almadım ki 
3 şubatta gelecekmiş mail hadi hayırlısı olsun