0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from Lockerz. You will receive a confirmation email by February 3rd.Ne hediyesi yav ben bişey almadım ki
Evet almadım. Sanırım genel bir duyuru. Alamayanları kudurtmak için herkese yollamışlar. Yüzlerce dediği hediyeninde %90 ı duvar kağıdı galiba...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden öbür ay puanı yükseltip garanti ürün alınabilir de oyüzden dedim.Yüzlerce puanı yüksek kişi hiçbişey alamadı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'da şuan büyük hayal kırıklığı yasanıyo.. Açıldı dakika stoklar bitmiş.. Diğer ay bişeyler alırız umuduyla yaşayanlar bence pek umutlanmasın artıklockerzturkiye.com da biri psp almış..Ürün alanların sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Kendin diyosun 'biri' psp almış diye En fazla 10 kişi almıştır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden öbür ay puanı yükseltip garanti ürün alınabilir de oyüzden dedim.Yüzlerce puanı yüksek kişi hiçbişey alamadı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'da şuan büyük hayal kırıklığı yasanıyo.. Açıldı dakika stoklar bitmiş.. Diğer ay bişeyler alırız umuduyla yaşayanlar bence pek umutlanmasın artıklockerzturkiye.com da biri psp almış..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden öbür ay puanı yükseltip garanti ürün alınabilir de oyüzden dedim.Yüzlerce puanı yüksek kişi hiçbişey alamadı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'da şuan büyük hayal kırıklığı yasanıyo.. Açıldı dakika stoklar bitmiş.. Diğer ay bişeyler alırız umuduyla yaşayanlar bence pek umutlanmasın artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden öbür ay puanı yükseltip garanti ürün alınabilir de oyüzden dedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden
keşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.
davetiyeler tükendi mi, bana da yollar mısınız, kime mail adresimi vermeliyim? teşekkürler.
Bu reedemde bende bi iphon alabildim şükür aylardır kovaladım