ben de mail attım gelmedi diye ama bugun geldi
Bioblas şampuan ve saç bakım kremi göndermişler
başkasının referansıyla üye olanlaramı gönderiliyor. bende öyle üye olmuştum mail atsammı ki
bu 77 anneye ne hediye edilecek anlayamadım gitti
hediyenin ne olduğunu bilseydim katılıp katılmayacağıma da öyle karar verirdim
öncekinde kazanan bazı kişiler akrabaları adına devam ediyor. bence aynı soyadına hak verilmemeli...
bu 77 anneye ne hediye edilecek anlayamadım gitti
hediyenin ne olduğunu bilseydim katılıp katılmayacağıma da öyle karar verirdim 
bence bu sefer bişi yok
çünkü öncekinde
magicform pastel aisha ipekyol rebook tefal hep sponsorlar yazıyodu resimleri vardı
bu sefer dergi anneyiz biz sitesi falan var..
sanırım öteki gibi hediyeler yok
ayrıca öncekinde sahte üyelik yapanlar hep silindi bu sefer öele yok gibi ama birden fırlayanlar görünüyor onlarda silinecektir geçen seferki gibi
öncekinde kazanan bazı kişiler akrabaları adına devam ediyor. bence aynı soyadına hak verilmemeli...
aynı kişilere verilmicek kazansalarda
3 aylık anneyizbiz aboneliği diyor uğraşmaya değermi acaba
aynı soy ismine vermeyiz demiyorki aynı kişiler katılmazlar diyor . Bence verirler
aynı kişilere verilmicek kazansalarda 
evet aynı soyisimlere verilmesin ama ona bakarsan arkadaşım yarışıyo kendi adına hiç tanımadığı biride var aynı soyisimle bunu ayırt edemezlerki
ben telefon ettim ve sponsorlar çok az hediyeler ne olacak acaba diye sordum....
anneyizbiz marketten bebek ürünleri kitap ve dergi aboneliği dedi....
bolşans hepimize....
arkadaşlar aynı adrese annemle bana hediye gelir mi sizce?gecen sefer 9 üyemem vardı kazanamamıştım.şimdi hem annem adına hem kendim adıma katılıyorum fakat adres aynı sorun olur mu sizce ,kazanırsam tabi...