arkadaşlar aynı adrese annemle bana hediye gelir mi sizce?gecen sefer 9 üyemem vardı kazanamamıştım.şimdi hem annem adına hem kendim adıma katılıyorum fakat adres aynı sorun olur mu sizce ,kazanırsam tabi...
yollamazlar öle 3 aynı hane ve iple kazananlara gelmedi,hattta silindi çok kişi
arkadaşlar 10 üyem var şansım var mı sizce?1.etaptaki hediyeler nelerdi ki bilen var mı
bence fake üyelik alanlar gene silinecek o kadar çok üye yapmaya kalkmamanızı öneririm
arkadaşlar 10 üyem var şansım var mı sizce?1.etaptaki hediyeler nelerdi ki bilen var mı
1.etapta sponsor vardıda bu sefer yok dergi filan gelcekmiş
10 üyeyle şansın var çünkü yine sahte üyelikler muhtemelen silinecektir o zaman şans sana gülebilir.
Bu yarışma bitti,bitenlere taşınabilir..12.12.2009 tarihine kadar diyordu çünkü..
15 uyem vardı en son lısteden cıkmısım bıle nerden bulmuslar bu kadar uyeyı mıllet ya anlamadım gıttı bu yarısmadan bısı cıkmaz sanırsam bana
15 uyem vardı en son lısteden cıkmısım bıle nerden bulmuslar bu kadar uyeyı mıllet ya anlamadım gıttı bu yarısmadan bısı cıkmaz sanırsam bana 
arkadaşım bence son gün diye sahte üyelik açtı çoğu onların çoğu elenir kazanma ihtimalin yüksek yani
en aşağı 3-5 kişi elenicek yine