0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyyy bana niye gelmedi hala herkese gelmiş 46 üyem vardı benim ne gelcek acaba Hediyesi gelmeyen var mı benden başkagüzel bişey gelir inşallah
Ayyy bana niye gelmedi hala herkese gelmiş 46 üyem vardı benim ne gelcek acaba Hediyesi gelmeyen var mı benden başka
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyyy bana niye gelmedi hala herkese gelmiş 46 üyem vardı benim ne gelcek acaba Hediyesi gelmeyen var mı benden başkagüzel bişey gelir inşallahİnşallah canım.Bi de kitap geliyomuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu parfum geldı banadahayırlı olsun çok güzele benziyor sen kaçıncı olmuştun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu parfum geldı banada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyyy bana niye gelmedi hala herkese gelmiş 46 üyem vardı benim ne gelcek acaba Hediyesi gelmeyen var mı benden başkagüzel bişey gelir inşallahİnşallah canım.Bi de kitap geliyomuş bence sana ayakkabı gelcek çunku kimseye gelmedi
benimde hediyelerim geldi bugün,avon spotlıgt bayan parfüm,sentoo duş jeli,saç bakım kremi,body souffle hepsi organik güzel hediyeler göndermişler,beğendim hepsini