0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingörümceme hediyesi gelmiş mi ne?kargo geldi dedi oda bekliyormuş dur bakim akşam eve gidince bakarım dedi eğer anneyiz.biz ise burda yazarım hemen medi evde accak insan yokmusmu acsın kız meraklandım şimdi
görümceme hediyesi gelmiş mi ne?kargo geldi dedi oda bekliyormuş dur bakim akşam eve gidince bakarım dedi eğer anneyiz.biz ise burda yazarım hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingörümceme hediyesi gelmiş mi ne?kargo geldi dedi oda bekliyormuş dur bakim akşam eve gidince bakarım dedi eğer anneyiz.biz ise burda yazarım hemen medi evde accak insan yokmusmu acsın kız meraklandım şimdikendisi çalışıyor eltisine bırakmış kargocuoda açtırmaz elletmez malını kimseciklere akşam ararım seni dedi
Hayır mail gelmedi gelecekler nakodan iplik numunelerinin bulunduğu kartela, ipekyoldan 2009-2010 sonbahar kış kataloğu, rebooktan minyatür ayakkabı, tefalden yemek kitabı, avondan numune,doğan kitap vardı sanırım ordanda yeni çıkan kitapların listesi gelirmişşşş...
Ya ben davet yolluyorum ama 2 kişi kayıt oldu şuan ve listede adım çıkmadı henüz neden acaba???Birde yolladığım mailde davet linki kırık oluyor nerden kayıt olacaklar ki...