0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 4. cüyüm ama, tefal gönderirler diye umutlanıyorum sana kesin iyi bir şey gelir.bence anneyiz bizi hafıfe almayalım gercekten iyi şeyler yolluyolar ben amııl attım dedım kım ne kazandı yanlarda parantez olarak acıklasanız mesela ben 1. ne kazandı cok merak ediyom dedım cevap yok
bende 4. cüyüm ama, tefal gönderirler diye umutlanıyorum
Ben birinciyim nasıl oldu anlamadım beşinciydim diğerlerinin düşünce ben başa geçtim
görümceme hediyesi gelmiş mi ne?kargo geldi dedi oda bekliyormuş dur bakim akşam eve gidince bakarım dedi eğer anneyiz.biz ise burda yazarım hemen
herkes sevinir umarım . Daha belli değil demekki . İkinci etap için tavsiye et linkide yoksitede .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen birinciyim nasıl oldu anlamadım beşinciydim diğerlerinin düşünce ben başa geçtim ee demekki neymiş alın teri döken kazanıormus.canım digerleri bir gunde 120 tane birden yaptı.elendilerde.tebrıkler canım insallah güzel bir sey gelir.emeğine deger.benim 29 üyemvar aslında 34 tü ama işte 5 tanesi fosssss cıktı demekki ;Danladınız siz onu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes sevinir umarım . Daha belli değil demekki . İkinci etap için tavsiye et linkide yoksitede .Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuyrun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes sevinir umarım . Daha belli değil demekki . İkinci etap için tavsiye et linkide yoksitede .Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuyrunteşekkürler o kadar baktım göremedim di