-
Gönderen:
crn_knk
04 Ksm, 2009 14:51
-
Bende gönderdim ama cevapları ben bulmaya çalıştım cevaplarımı yazıyorum sizde bi bakın doğrumu,yanlış olan varmı diye.
Bezelye reklamı;
1)Oval kasedeki bezelyelerin üzerindeki etlerle yuvarlak şeyler yer değiştiriyor karşı karşıya 2 et 2 yuvarlak şey varken 1 et 1 yuvarlak şey karşı karşıya olacak şekilde yer değiştiriyorlar.
2)Erkek çocuk reklamın başında büyük kızın yanında oturuyoken reklamın sonunda küçük kızın yanında oturuyor.
3)Erkek çocuğun önündeki içecek değişiyor.
Patates reklamı;
1)Çocuğun bilekliği saat oluyor.
2)Çocuğun arkasındaki bitki kayboluyor.
3)Yemek masasının üzerindeki kozalak tabağı daha büyük bi kaseyle değişiyor.
Milföy reklamı;
1)Annenin önlüğündeki çiçek kayboluyor.
2)Kızın t-shirt'ü değişiyor.
3)Annenin getirdiği paketin rengi değişiyor.
4)Fırının yanındaki tezgahın üzerinde duran çiçekler sarıyken bi ara beyaz oluyor,sonra tekrar sarı oluyor.
5)Çizgili kaseyle mavi kap yer değiştiriyor.
6)Mutfağın perdeleri reklamın başında kapalıyken sonunda açık oluyor.
-
Gönderen:
neron54
04 Ksm, 2009 15:09
-
bezelye reklamında ayrıca içecekler değişiyor ve küçük kızın başındaki tac tokalara dönüşüyor
-
Gönderen:
crn_knk
04 Ksm, 2009 15:14
-
Değişen içecek olarak sadece erkek çocuğun önündeki görünüyor diğerleri değişmişmi bilemeyiz çünkü tekrar göstermiyor,küçük kızın saçınıda onlar katılım formunda örnek olarak yazmışlar o yüzden yazmadım...
-
Gönderen:
neron54
04 Ksm, 2009 15:16
-
o zaman sadece erkek çocuğun önündeki değişmiş diye uyarlayabilirsiniz arkadaşlar benim yazdığım kesin cevap değil zaten
-
Gönderen:
toprakhaktan
04 Ksm, 2009 15:40
-
bence cevapların doğru kontrol ettim görebildiğimkadarıyla hepsi doğru
-
Gönderen:
desstiny
04 Ksm, 2009 16:05
-
emeği geçen herkese uğraşlarından dolayı çok tşkkrler
-
Gönderen:
netteyim
04 Ksm, 2009 17:05
-
halen daha son reklamdaki cevaplar herkeste farklı
Üçgen şeklinde pişen böreklerin şekli tezgah üzerine geldiğinde değişmiş oluyor ?
kozalaklı tabak başta var sonda masada olmuyor ?
Annenin kırmızı önlüğünde önce papatya var sonra yok oluyor
yeşilli kızın önceki bluzü sarı beyaz çizgili filmin sonundaki ise kırmızı beyaz çizgili oluyor
Anne dolaptan bezelye getiriyor ama sonradan paketteki patates oluyor
yeşil biber kasesi başta kırmızı tencerenin yanındayken sonradan yer değişiyor
7 TANE OLUYO BÖYLE HANGİ 6 SI DOĞRU HANGİSİ YANLIŞ ?
Üçgen şeklinde pişen böreklerin şekli tezgah üzerine geldiğinde değişmiş oluyor
-
Gönderen:
crn_knk
04 Ksm, 2009 17:09
-
Bence böreklerin şeklinin farklı olması yanlıştır çünkü milföy hamuru kabarır,illaki bizim fırında gördüğümüz kabarıklıkta kalıcak diye bişey yok sonradan biraz daha kabarmıştır,kozalaklı tabağın olmamasıda normal masada yemek yicekler kaldırmışlardır eğer öyle herşeyi tek tek incelersek böreği yerlerken masanın üzerinde duran her şey fark sayılır hiçbiri başta orada yoktu çünkü,ben böyle düşündüğüm için onu yazmadım.
-
Gönderen:
dejaay
04 Ksm, 2009 17:40
-
Patetes reklamında metal tuzluklar porselen oluyor
-
Gönderen:
crn_knk
04 Ksm, 2009 17:47
-
Bende farkettim onu ama tamamen ayrı bi yerde duruyo o tuzluklar ayrıca çocuk sofra kurmuş başka şeylerde koymuş diye metalle değişmiştir diye düşünmedim sanki başka tuzluk koymuşlar gibi geldi bana...