Gönderen Konu: FEAST -Reklam Filmlerindeki Farkı Bul Kazan..  (Okunma sayısı 38305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Ynt: Feast-Reklam Filmlerindeki Farkı Bul Kazan..
« Yanıtla #120 : 04 Kasım 2009, 17:49:27 »
bencede o sahne farklı  daha belirgin olan çocuğun arkasında çiçek gösteriyor . Sahne değişmeden patesi havaya kaldırdığında çiçek yok oluyor arkada .Bence çiçek yok fark bu.

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : 04 Kasım 2009, 17:54:05 »
Çiçeğin yok olması bence kesin doğru,ilk izlediğimde de fark etmiştim bitkinin yapraklarının ucu görünüyodu sonra kayboluyodu ama çekim açısındandır diye düşünmüştüm ama üst üste izleyip evin şeklini eşyaların yerleşimini anlayınca farkettim çocuk patates poşetini havaya kaldırıp şarkı söylemeye başlayınca tam arkasında sağda çiçeğin tam olarak görünmesi lazımdı ama onun yerine müzisyenler var...
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2009, 20:37:00 Gönderen: crn_knk »

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 04 Kasım 2009, 17:58:44 »
amaşuda var bunu görmedik başlarken tezgahı gösteriyor boş sadece bir kase var . seniçok seviyorum diye pöykürdüğünde  metal tuzlukların yanında fritöz var birde:) ana

Çevrimdışı dejaay

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.usbuzmani.com
    • USB aygıtlar hakkında herşey
« Yanıtla #123 : 04 Kasım 2009, 18:01:40 »
Çocuk patetesi havaya kaldırdığında  çiçek kolonun  sağ tarafında  kalıyor. Kameranın açısı çiçeği alacak şekilde olsa dediğiniz doğru olurdu ancak kamera kolonun sol tarafını çekiyor. O nedenle çiçek görünmüyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 04 Kasım 2009, 18:09:55 »
ama dikkat et ordaki bezbolsopasi gibibişey var orkestra belirdiğinde o orkestranın yanında o sopa var çiçek yok

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #125 : 04 Kasım 2009, 18:13:34 »
amaşuda var bunu görmedik başlarken tezgahı gösteriyor boş sadece bir kase var . seniçok seviyorum diye pöykürdüğünde  metal tuzlukların yanında fritöz var birde:) ana

Şimdi tekrar izledim 3-5 kere falan ceviz kasesi başta tezgahta görünüyor onun yerine bakarak fritözün durduğu yerin tezgahın sonundaki sütunun arkasında kalması gerekir,babama ve kardeşime de sordum onlarda arkasında kalır bence diyor,zaten ceviz kasesiyle sütunun arasındaki görünen kısmın uzunluğuna ve fritözün ceviz kasesine olan uzaklığıyla tezgahın baya bi ucunda olduğunada dikkat edrseniz rahatça anlaşılıyor.

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 04 Kasım 2009, 18:16:48 »

Çocuk patetesi havaya kaldırdığında  çiçek kolonun  sağ tarafında  kalıyor. Kameranın açısı çiçeği alacak şekilde olsa dediğiniz doğru olurdu ancak kamera kolonun sol tarafını çekiyor. O nedenle çiçek görünmüyor..
Çocuğun arkasındaki uzun siyah şeylere ve kolonun üzerindeki siyah prize bakarak anlayabilirsiniz,çocuk şarkıya başladığında çiçeğin arkasında bize göre sağda olması gerekirdi,hatta gitaristin arkasında kalıp yapraklarının uçlarının görünmesi gerekirdi  ;D :D...
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2009, 20:40:14 Gönderen: crn_knk »

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #127 : 04 Kasım 2009, 21:12:09 »
bezelye reklamında anne önce pembe sonra turuncu gömlekli görünüyor

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 04 Kasım 2009, 21:24:13 »

ama o anne değil diğer büyük kız kardeş

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 04 Kasım 2009, 21:28:10 »
Bu arada farkları aramaktan dikkatimi çekmemişti bunlar ailecek manyak yaw  :D :D biri patatesle aşk yaşar,ikisi milföyle aşk yaşar baba desen bezelyeyle fantezi kuruyo ;D ;D hepsi ayrı bi cins,bi küçük kızdan adam olur gibi  :D...