![]()
![]()
bende varım sonunda becerdim kazanmayı
hemde 3. olmuşum...
şansperisine çok özel msj attınız herhalde 2 defa kazandım mesajını sildi hemen konudan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşansperisine çok özel msj attınız herhalde 2 defa kazandım mesajını sildi hemen konudan
valla ben yollamadım.ama size yollamayı düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
![]()
hemde 3. olmuşum...
tebrikler![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
![]()
hemde 3. olmuşum...
tebrikler![]()
Teşekkürler,yarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
![]()
hemde 3. olmuşum...
tebrikler![]()
Teşekkürler,yarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam
![]()
Pm kutuna bak şimdi 1 mesaj alındı,2 dk sonra yine bak 2 msj alındı ;DBirazdan özel mesaj manyagı olacaksın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam![]()
Pm kutuna bak şimdi 1 mesaj alındı,2 dk sonra yine bak 2 msj alındı ;DBirazdan özel mesaj manyagı olacaksın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam![]()
Yok valla ufuk bilemedin bi tane bile msj yok![]()
![]()