0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende varım sonunda becerdim kazanmayı hemde 3. olmuşum...
şansperisine çok özel msj attınız herhalde 2 defa kazandım mesajını sildi hemen konudan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşansperisine çok özel msj attınız herhalde 2 defa kazandım mesajını sildi hemen konudan valla ben yollamadım.ama size yollamayı düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende varım sonunda becerdim kazanmayı hemde 3. olmuşum...tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende varım sonunda becerdim kazanmayı hemde 3. olmuşum...tebrikler Teşekkürler ,yarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende varım sonunda becerdim kazanmayı hemde 3. olmuşum...tebrikler Teşekkürler ,yarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam Pm kutuna bak şimdi 1 mesaj alındı,2 dk sonra yine bak 2 msj alındı ;DBirazdan özel mesaj manyagı olacaksın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam Pm kutuna bak şimdi 1 mesaj alındı,2 dk sonra yine bak 2 msj alındı ;DBirazdan özel mesaj manyagı olacaksın
Yarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın için glh_n'ye kazanmaya çalışıcam becerebilirsem ne ala,daha sonra isteyen herkes için yarışıcam Pm kutuna bak şimdi 1 mesaj alındı,2 dk sonra yine bak 2 msj alındı ;DBirazdan özel mesaj manyagı olacaksın Yok valla ufuk bilemedin bi tane bile msj yok