ben videoyu açmadan yazdım 
Valla bende düşündüm sallasammı hemen diye ama bazılarıda işaret parmağıyla basıyodu daha önce görmüştüm 2 kere katılım yapsam saymazlar diye sallamadım,keşke sallasymışım baş parmak dicektim zaten
ama orda sen kilo mu aldın diyo ona ayna öle göstermiş dyo
Bu kadar şanssızlık olamaz,ilk defa mozilladan yapayım dedim,bir türlü cevap gönderilmedi,dön dolaş bu defa googledan açabildim,arkadaş sol baş parmak yazınca onu gönderdim,hem geç gitti hem de cevap yanlış..Olmayınca olmuyo demekki.
arkadaşlar ilk cevabı 11:01 baş parmağıyla yazdım inşallah kabul ederler ama birşey kaçırıyoruz sanırım hepimiz
settarın bir yorumu :
settar (14/10/2008 10:12:16 AM)
Yo yahu, fenomen ayna öyle göstermiş
ayna sağ göstermiş yani aslında sol 
O benimde dikkatimi çekti ama daha önce girdiğimiz bloglardan gillettenin önceleride blog kamapanyaları yapıp blggerlere hediye gönderdiğini biliyodum ayrıca,kutuya dokunup açınca özellikle baktım içindekileri "Gillette Fusion Power Stealth" yazıyodu,zaten sorudada diyo eskiye takılma diye...
bence kabul ederler çünkü dünkü cevap yarrıdan çoğumuz 5 bıçaklı olmasına demiştik kabul olmuş
arkadaşlar ilk cevabı 11:01 baş parmağıyla yazdım inşallah kabul ederler ama birşey kaçırıyoruz sanırım hepimiz
settarın bir yorumu :
settar (14/10/2008 10:12:16 AM)
Yo yahu, fenomen ayna öyle göstermiş
ayna sağ göstermiş yani aslında sol 
hadi ya, ayy inşallah öyledir de bugün bende kazanırım
eğer kabul olursa kesin kazanırım...

çünkü soru yayınlanır yayınlanmaz google yazdım videoda tıkladım baş barmağıyla yazıp gönderdim.
sağ baş parmağı ile sanırım düzeltiyorum önce sol baş parmak demiştim
yaa bugünde olmadı ozaman,senin cevabınla yollamıştım ...
baş parmağı kabul etmesi lazım bakalım bekleyeceğiz özür dilerim hızdan yanlış yazmalar olabiliyor
atı alan üsküdarı geçti galiba. sayfa açılmadı. açılana kadarda ....
sağ baş parmağı ile sanırım düzeltiyorum önce sol baş parmak demiştim
yaa bugünde olmadı ozaman,senin cevabınla yollamıştım ...
baş parmağı kabul etmesi lazım bakalım bekleyeceğiz özür dilerim hızdan yanlış yazmalar olabiliyor
ama galiba sol işaret parmağı doğruymuş, valla sayende kazanadabilirim, yanlış olsada sorun değil napalım olsun