0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağ baş parmağı ile sanırım düzeltiyorum önce sol baş parmak demiştimyaa bugünde olmadı ozaman,senin cevabınla yollamıştım ...baş parmağı kabul etmesi lazım bakalım bekleyeceğiz özür dilerim hızdan yanlış yazmalar olabiliyorama galiba sol işaret parmağı doğruymuş, valla sayende kazanadabilirim, yanlış olsada sorun değil napalım olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağ baş parmağı ile sanırım düzeltiyorum önce sol baş parmak demiştimyaa bugünde olmadı ozaman,senin cevabınla yollamıştım ...baş parmağı kabul etmesi lazım bakalım bekleyeceğiz özür dilerim hızdan yanlış yazmalar olabiliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağ baş parmağı ile sanırım düzeltiyorum önce sol baş parmak demiştimyaa bugünde olmadı ozaman,senin cevabınla yollamıştım ...
sağ baş parmağı ile sanırım düzeltiyorum önce sol baş parmak demiştim