Gün içinde aklımıza bir çok şey geliyor. Ya da aklımıza fikir gelmese bile belirli bir marka ile ilgili yorumumuz sorulduğunda her birimiz farklı bir bakış açısı ile yorum yapabiliyoruz.
Şimdiye kadar "şunun burası şöyle olsa daha iyi olur" ya da "bunun burası olmamış" gibi cümleleri hep bedavaya sarf ettik. Fikir Pazarı sayesinde bu fikirlerimiz artık para kazandırıyor.
Fikirlerimizi duymak isteyen firmalar bize anketleri yolluyor, biz de anketleri doldurup yorum yaparak hem ürünlerin iyileşmesine katkıda bulunuyoruz hem de oturduğumuz yerden para kazanıyoruz.
Siz de Fikir Pazarı'na üye olun, kazanmaya başlayın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ödeme yapıyorlar, denenmiştir.
Benim hiç içime sinmedi. Üye oldum biraz inceleypi uyeligimi iptal ettim.
Üye olduktan sonra 2-3 anket geldi tamamladım daha sonra gelen anketler çeşitli bahanelerle tamamlanamıyor.
Anketler için kota ve belirli kriterler oluyor. Hedef kitlede değilseniz ankete katılmanıza izin vermez
anketleri doldursanızda tamamlandı olmuyor hele benim okadar doldurdum bitirdm onlar bile gözükmüyor
ben sitede 15 yakın anket doldurdum . puan artışı yok anketin olumsuz olduğu şeklinde bir geri bildirimde yok kısacası anket doldurup sallamıyorlar gibi geldi direkt engelledim siteyi
tamam ödeme yapıldığı görüntüyüde ekleyin bizemi vermiyolar sadece kaç kere yaptım 0 gözüküyor!
Benim şuan 40 puan görünüyor.
Bazı anketlerde kota dolunca doldurmama izin vermiyor
tamam ödeme yapıldığı görüntüyüde ekleyin bizemi vermiyolar sadece kaç kere yaptım 0 gözüküyor!