Artık 5 TL dışında bişey çıkmıyormuş...Bitti sanırım kuponlar
hesaba yüklü kodu tekrar alamıyoz değil mi? 1 adet ipana yada febreze lazım almayacak olan varsa.
kaç gündür çıkmadı bi türlü...
hala ugrasıyor musunuz,ben ugrasıyorum ama bosuna mı vazmı gecsem bilemedim
benim dün onaylanmıştı, bugün de kargoya verilmiş siparişim
benim dün onaylanmıştı, bugün de kargoya verilmiş siparişim
Dün baya tartışma sonucu benimde ve genel anlamda şikayet ettiğim için arkadaşlarında ürünleri kargoya verilmiş.
hesaba yüklü kodu tekrar alamıyoz değil mi? 1 adet ipana yada febreze lazım almayacak olan varsa.
kaç gündür çıkmadı bi türlü...
hala ugrasıyor musunuz,ben ugrasıyorum ama bosuna mı vazmı gecsem bilemedim
bugün itibariyle bıraktım. elimde hesaba tanımlı 1 ariel kaldı. son günlerde elinde kalıpta fairy felan veren olursa alırım. yoksa arada sıkıldıkça açar zevkine döndürürüm. 5 tl dışında bişey çıkmıyor çünkü.. Açıldığı gün ilk saatlerde en az 5-10 tane kodu boşuna sildim. ona yanıyorum.
Arkadaslar elinde ipana febreze olup kullanmayan varsa talibim sepetim yarım kaldı son gün yetistim sepeti tamamyamadim.
Son gün mü? Sepetimde hala ipana kodum duruyor, belki yanina fairy falan bulabilirim diyordum
Arkadaslar elinde ipana febreze olup kullanmayan varsa talibim sepetim yarım kaldı son gün yetistim sepeti tamamyamadim.
son gün değil 31 mart son gün
5TL tictoc koduyla bu kodlar birleşiyor arkadaşlar haberiniz olsun.
8TLye 2 tane 10luk fairy platinum veya 40TLye 114lük alınabilir, fena fiyat değil.