tüm ablümler tamam 1 kart eksik sadece. 1996-197 mehmet özdilek ortasaha eksik. elinde olan resmin paylaşırmı nasıl birşey merak ettim
3 gündür tek taşa okeye dönüyorum 
bana her gün en az 1 mehmet özdilek geliyor, elimde bazen 2-3 tane bile oluyor...
hiç albüm tamamlayamadım, hep aynı kartlar gelip duruyor
Bir erkek bir bayan gurulan tişört aldın ne arayan var ne soran 
Ben top, tshört ve kupa aldım ama her ay bir ödül alınıyormuş puanlarda boşa gitti
Merhaba.
Ben o kampanyadan deneme amaçlı kupa istemiştim ortalama 15-20 gün içerisinde aras kargo ile adresime kargo ücreti olmadan gönderdiler.
Tüm albümleri tamamladım sonunda şükür
hediyelerde kupa varmıydı bende kupa gözükmüyor ben polar set aldım yanlızca ama hala gelmedi başka hedye alamıyormuyuz tek bir tane hediyemi 2 tane alsak boşunamı gider puanlarımız
hediyelerde kupa varmıydı bende kupa gözükmüyor ben polar set aldım yanlızca ama hala gelmedi başka hedye alamıyormuyuz tek bir tane hediyemi 2 tane alsak boşunamı gider puanlarımız
vardı bir ara stok tükenmiş galiba kaldırmışlar.şimdi flama felan eklemişler yeni.kurallarda ayda br tane hediye diyor.puanların gideceğini sanmıyorum ama ayda bir tanesini yollayabilirler.yinede garanti için her ay 1 ürün almakta fayda var.benim gibi tüm albümü tamamlayıp her hediyeyi onaylamaktan iyidir
ben sadece albümü paylaşınca puan alabiliyorum kart nasıl açılıyor anlamadım Help