Gönderen Konu: luna adını sen koy  (Okunma sayısı 953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
luna adını sen koy
« : 24 Şubat 2015, 14:31:52 »
İçindeki Yemek Aşkı

Luna Adını Sen Koy Instagram Yarışma Koşulları
Luna Adını Sen Koy Instagram Yarışma Koşulları:

ınstagram/icindekiyemekaski adlı internet sitesinde düzenlenen yarışma,24.02.2015 Salı günü saat 14.00’de başlayıp, 26.02.2015 Perşembe günü saat 17.00’de sona erecektir.
Yarışmamıza doğru yanıt veren katılımcılar arasından çekilişle belirlenecek olan 1 kişi, Luna tarafından Waffle Makinesi kazanacaktır. Yarışmamızın kazananı 02.03.2015 saat 15.00’da açıklanacaktır.
Kazanan katılımcı iletişim bilgilerini Instagram Direct mesaj yolu ile Luna’ya iletmesi gerekmektedir.
Kazanan kullanıcı 09.03.2015 tarihine kadar iletişim bilgilerini iletmediği durumda yedek kullanıcılar ile iletişime geçilecektir.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Luna kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili katılımları hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
Yarışmaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
Ynt: luna adını sen koy
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2015, 15:55:09 »
link atarmısınız nevin hanım

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2015, 16:05:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2015, 14:28:35 »
Tarifimizin adını koyduk!

Yarışmamızı kazanan kişi, paylaştığımız tarife “Luna’yla Bahar Tadı” ismini veren @betus.cakir oldu! Tebrikler! #adınısenkoy #luna #tarif #hediye #waffle #wafflemakinesi #yemekaskim #icindekiyemekaski #sürpriz #tebrikler

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ