Allah yardımcısı olsun.Bakmaya yüreğim kaldırmadı.O minicik çocuk nasıl başediyor ki o acılarla?Nerelere ne paralar harcanıyor ki,asıl bu gibi insanları mağdur etmemek lazım.
hashtag e yazarsak gündem oluşur dedik ama çağrıda bulunduğumuz hiç kimse tek bir tweet atmadı. arkadaşlar #muhammetaliiçindevletdesteği yazıp tweetleseniz yeterli bugün biz başkalarına sağır olursak yarın bağırınca bizi de kimse duymaz.
fotoları rt edılıyor ben de goruyorum... ya Ozgecan, Nuh Köklu, anormal Nıhat Dogan yuzunden twıtter cok cok yogun...
Kendi twitimle birlikte toplam 3 twit var.
Bir twit atacaksınız,el insaf.
şimdi twiterda paylasıcam otomatik rt programıyla rt yaptırcam kii dikkat artsın sizde yapın dikkat ceksin
arkadaşlar teşekkürler sabahdan beri sadece retweet yapıldı ama biz hashtag ses getirsin istiyoruz buraya yazar yazmaz hareketlendi çok sağolun allah razı olsun.
Madem böyle bir program var aşağıdaki taslağı retweetletirseniz sevinirim imza kampanyasıda duyulmuş olur. Bakanın hesabını etiketleyip tweet attım ama anında silindi

#Muhammetaliiçindevletdesteği Sağlık bakanlığı Muhammet in sesini duysun.Bu acı çığlıklara bir tweet de siz atın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
imzaladım ve tweetledim. Allah yardımcıları olsun...