Gönderen Konu: gizligizli  (Okunma sayısı 9847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neselizebra

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: gizligizli
« Yanıtla #50 : 06 Mart 2015, 16:29:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dün akşam pnr kodunu kullanmak için sinemaya gittim ve sonuç fiyasko!
Kasadaki görevli ilk önce sorguladı "Bu kodu nerden aldınız, çok ilginç, saçma sapan bir kod yazmışlar, gencturkcell kodu değil değil mi" filan diye!!!
Bir de bunlar sıfır mı o harfi mi ben okuyamıyorum diye mızmızlandı, 3 defa kodu girdi 3ünde de kod kullanılamıyor dedi, ben de mecbur paramla aldım artık bileti, yanımda arkadaşımı da götürdüğüm için.
Siz siz olun kesinlikle yanınızda bir arkadaşınızla gitmeyin mahcup olursunuz.
Bugün gizli gizliye de mesaj atıcam bakalım ne diyecekler. >:( >:( >:(
Formu da kendi paramla aldığım biletle doldurup bu rezilliği de yazacağım.
ben birkaç kere bu kodlarla sinemaya gittim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. O davranışlar sinemadaki görevlinin hatası.

Evet tamamen görevli hatası,  cinemaximumun gişeye koydukları elemanı da eğitmesi gerekiyor bu kodlarla alakalı eğer böyle gizli müşteri olaylarına gireceklerse, resmen bana kodu kafamdan uydurmuşum muamelesi yaptı...

Çevrimdışı neselizebra

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #51 : 06 Mart 2015, 16:34:38 »
Dün akşam pnr kodunu kullanmak için sinemaya gittim ve sonuç fiyasko!
Kasadaki görevli ilk önce sorguladı "Bu kodu nerden aldınız, çok ilginç, saçma sapan bir kod yazmışlar, gencturkcell kodu değil değil mi" filan diye!!!
Bir de bunlar sıfır mı o harfi mi ben okuyamıyorum diye mızmızlandı, 3 defa kodu girdi 3ünde de kod kullanılamıyor dedi, ben de mecbur paramla aldım artık bileti, yanımda arkadaşımı da götürdüğüm için.
Siz siz olun kesinlikle yanınızda bir arkadaşınızla gitmeyin mahcup olursunuz.
Bugün gizli gizliye de mesaj atıcam bakalım ne diyecekler. >:( >:( >:(
Formu da kendi paramla aldığım biletle doldurup bu rezilliği de yazacağım.

ilk kampanyasından sinema davetyesi almıştım ilk geçersiz dedi cinemaximum yetkilisi sonra bide başka yerden deneyeyim dedi  yani sitemlerinden kodları denemek için başka alternatifler var sanırım geçersiz kod vermezler cinemaximum çağrı merkezi ni arayıp kodu teyit edebilirsiniz onlar sistemden kodun geçerlilğini görüyor. birde hangi sinemada kullanmak üzere istemişseniz başka sinemada istenmişse belki ordan pürüz çıkmış olabilir .

Kodda sorun yok, belirtilen sinemaya gittim, yani tamamen görevli hatası. 3 defa zorla tekrar tekrar yazdırdıktan sonra, bir de çağrı merkezini arayıp sıradaki insanları bekletmek istemedim, çünkü homurdanmalar başlamıştı. Ama bir daha gittiğimde çağrı merkezini arayacağım artık.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 06 Mart 2015, 16:44:23 »
burda iş sizde biticek
siz gizli müşterisiniz isterseniz arkanızda bir dünya insan olsun sizi ilgilendirmez tek gişe yok diğerlerinide açarlar
baktınız kod hatalı dedi çağırtın müdürü müdür bakın bakalım nasıl kodu tek seferde girdiğinde doğru diyor
eleman hatasınıda bir güzel raporunuzda belirtirsiniz
benzeri daha önce trumpta başıma geldi sözde görevli bayan giriyor ama hatalı diyormuş çağırın müdürünüzü benim kodlarımda hata yok dedim müdürü çağırma kelimesini duyduğu anda nasıl olduysa kod kullanıma açıldı biletlerimi aldım
hatta geldiğinde müdürün isminide alın raporunuzda sunun burada asla gizli gizli size kullanılmıyacak kod göndermez genel merkezden geliyor kodlar  farklı bir girişi var standart giriş değil sizi operatörden aldığınızı sanarak turkcell veya vodafone veya avea o şekilde genellikle giriş yapmaya çalışıyorlar hata oluyor
sakın paniklemeyin sakın sinirlenmeyin hemen müdürü çağırtın müdürleri sinemanın size kesinlikle yardımcı olur.
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 06 Mart 2015, 16:53:21 »
ben geçen hafta bir durum yaşadım.Kodumun son kullanım günüydü.Gittim.Sinemeda bilet satışı yok.Bir arıza varmış.Kodumu kullanmak için alış veriş merkezinde 3 saat geçirdim.Düzelmedi.Sadece önceden bilet almışlar için filmler oynadı.Yöneticiyi çağırdım.Gelmedi.Haber göndermiş.Yapabileceğimiz bir şey yok diye.Şimdi form dolduramadığım için bundan sonra kampanya başvurumu almayacaklarmış.Hem yaşadığım durumu faceden,hemde destek bölümünden yazdım.Bir haftadır cevap bile vermiyorlar
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 06 Mart 2015, 17:27:12 »
kod hatalı degildir arkadaşlar

kodu girerken görevli 0 yerine O harfi yazıyor
( gerçi madem kod yapıyorsun 0 ile O harfi kullanmadan da yapabilirsin o ayrı 1 konuda )

bende de olmuyor dedi, 0 yerine O yazın; vy tersi O harfi yerine 0 girip deneyin dedim düzeldi
aklınızda olsun

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 07 Mart 2015, 07:43:13 »
ben geçen hafta bir durum yaşadım.Kodumun son kullanım günüydü.Gittim.Sinemeda bilet satışı yok.Bir arıza varmış.Kodumu kullanmak için alış veriş merkezinde 3 saat geçirdim.Düzelmedi.Sadece önceden bilet almışlar için filmler oynadı.Yöneticiyi çağırdım.Gelmedi.Haber göndermiş.Yapabileceğimiz bir şey yok diye.Şimdi form dolduramadığım için bundan sonra kampanya başvurumu almayacaklarmış.Hem yaşadığım durumu faceden,hemde destek bölümünden yazdım.Bir haftadır cevap bile vermiyorlar
ben park bravoda benzer bir durum yaşadım. Gönderilen kartta puan yüklü değilmiş, gizligizliye ilettim, kart nosunu bildirdim, yükleme yaptılar ve form giriş süremi uzattılar.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 09 Mart 2015, 00:40:21 »
dün biletimi kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım bu ilk deneyimimdi açıkçası buradaki yorumları okuyunca tereddüt ettim acaba katılmasamıydım falanda dedim ama hiç  sorun omadı.gayet keyifliydi film :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı casusx

• Deneyimli Kampanyacı
  • Olduğu kadar, olmazsa kader... (Şems)
« Yanıtla #57 : 09 Mart 2015, 01:11:59 »
Ben bir kodumu kullanabildim diğerini kullanamadım geçersiz dedi  >:( eşimle gitmiştim allahtan onda başka bir kod vardı onu kullandık. başka birgün tekrar deniycem. siteye mesaj attım bir sorun yok dediler. bu arada ben formu doldurdum eskiler biliyordur puan sistemi nasıl oluyor onlar puan verince mesaj falanmı geliyor nerden görüyoruz??

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 09 Mart 2015, 11:18:53 »
Ben bir kodumu kullanabildim diğerini kullanamadım geçersiz dedi  >:( eşimle gitmiştim allahtan onda başka bir kod vardı onu kullandık. başka birgün tekrar deniycem. siteye mesaj attım bir sorun yok dediler. bu arada ben formu doldurdum eskiler biliyordur puan sistemi nasıl oluyor onlar puan verince mesaj falanmı geliyor nerden görüyoruz??
vay kirli çıkın fahrettin  ;D

Çevrimdışı casusx

• Deneyimli Kampanyacı
  • Olduğu kadar, olmazsa kader... (Şems)
« Yanıtla #59 : 09 Mart 2015, 22:33:26 »
vay kirli çıkın fahrettin  ;D

hep sana hep sana olmuyor ama  ;D ;D