iÇİMDEN YAZMAK GELDİ

arkadaşlar ben çok eskiden beri kampanyları takip eder arda bir katılır zevkine takip ederim. İlk hediyemi 1999 yılınca cocacoladan kazanmıştım. Bu zamana kadar irili ufaklı bir çok hediye kazandım bunları yazmak istemiyorum çünkü dersimi dün aldım
Forum İstanbul avm de 14 şubat kampanyası vardı cuma başladı ve dün bitti ben cuma günü katıldığımda 14 adet verdikleri büyük ödülden 1ini kazandım. Bu sevinçle eve dönerken eşiminde isteği ile çok sevdiğim bir komşuma onlarında kazanmasını istediğim için durumu anlattım ve mutlaka birlikte gidelim diyerek dün onlarıda götürdüm. Anladım ki kampanyacılığı bilmeyen kişileri bu işlere eskiden yaptığım gibi hiç bulaştırmamakmış. Sırada beklerken başklarının kazandıklarını gördükçe söyledikleri beni çok şaşırttı.
Neyse fazla uzatmiyim, aldığımız ufak hediyelerle eve döndük. Ben o yorgunlukla eve gelince cep telefonumu koltuğun üstüne atmışım. Daha yorgunluğumuzu ve şaşkınlığımızı atmadan asıl olayı yaşadık hanım koltuğun üstündeki telefonları farketmeyerek koltuk örtüsünü camdan aşağı silkelerken yeni aldığım benim cep telefonumu ve e4 ev telefonumuzu 3. kattan aşağıya uçuruvermişti
Netice olarak eşimi de uyardım ve bundan sonra kampanyalardan kazandıklarımı kimse ile paylaşmamaya karar verdim. 600 liralik hediye kazandık diye bin liradan fazla zararımız oldu