Gönderen Konu: istanbul aşkı fotoğraf yarışması  (Okunma sayısı 716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kumsall

• Acemi Kampanyacı
  • **
istanbul aşkı fotoğraf yarışması
« : 13 Şubat 2015, 01:10:37 »
"İstanbul Aşkı" temalı Instagram fotoğraf yarışmamızın sonuna yaklaşıyoruz. Yarışmamızın son günü 13 Şubat olsa da yarışmamıza halen katılabilir ve kazanabilirsiniz. Siz de yarışmamıza İstanbul’a olan aşkınızı anlatan fotoğraflarınızla katılın, “Sevgililer Günü”nde, "Armada Teras’ta iki kişilik akşam yemeği ve konaklama”ya varan bir çok özel hediye kazanma şansı yakalayın! ‪#‎armadaistanbulaski‬ Yarışmanın kuralları ve ödüllerimizle ilgili ayrıntılı bilgi: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
‪#‎sevgililergunu‬ ‪#‎sevgililergünü‬

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: istanbul aşkı fotoğraf yarışması
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2015, 17:48:44 »
İstanbul Aşkı" temalı Instagram fotoğraf yarışmamız bugün sona erdi ve kazanan yarışmacılar belirlendi. İlginiz ve katılımınız için çok teşekkürler. Yarışmamızı kazanan takipçilerimizle instagram hesapları üzerinden iletişime geçeceğiz. Kendilerini Sevgililer Günü'nde Armada Sultanahmet Otel, Armada Teras ve Armada Pera Hotel de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Bu vesile ile tüm "İstanbul Aşıkları"nın da Sevgililer Günü'nü şimdiden kutlarız. Teşekkürler. 🌷#armadaistanbulaski #sevgililergunu #sevgililergünü #armadaistanbul
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ