Gönderen Konu: ininal Kart Slogan Yarışması kazananlar  (Okunma sayısı 3346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: ininal Kart Slogan Yarışması kazananlar
« Yanıtla #10 : 11 Şubat 2015, 18:12:45 »
Kişi kendini eleştirdiğinde zirvededir demişler...

Kazanmanıza sevindik ama gerçekten kötü sloganlar... Bazı yarısmalarda kazanılmayınca verılen emege kızıyor uzuluyoruz hepsı o...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2015, 18:25:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kazanmanıza sevindik ama gerçekten kötü sloganlar... Bazı yarısmalarda kazanılmayınca verılen emege kızıyor uzuluyoruz hepsı o...
ben genelleme yapılmasına kızdım sadece. başkaları kazanınca kötü de olsa alkışlanıyor,senden iyisi yok deniyor.başkası kazanınca ortalığı birbirine katıyorlar. evet çok iyi değil ama herkesin tarzı,zevki farklı.jüri beğenmiş ki seçmiş. üçüncü slogan özellikle fiyasko,onu zaten seçtiklerine bende inanamadım ama yapacak birşey yok. böyle sonuçlara daha öncede çok şahit olduk

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2015, 18:39:48 »

ben genelleme yapılmasına kızdım sadece. başkaları kazanınca kötü de olsa alkışlanıyor,senden iyisi yok deniyor.başkası kazanınca ortalığı birbirine katıyorlar. evet çok iyi değil ama herkesin tarzı,zevki farklı.jüri beğenmiş ki seçmiş. üçüncü slogan özellikle fiyasko,onu zaten seçtiklerine bende inanamadım ama yapacak birşey yok. böyle sonuçlara daha öncede çok şahit olduk

oyle...hayırlısı olsun...bıze de buyuk hedıye nasıp olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2015, 18:46:46 »
3.ye haksizlik olmus bu üçlüden en iyisi o
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2015, 18:57:58 »
Tebrik ederim kazananları. Bazen basit olanı görmek gerekiyor. O ayrıntıyı yakalayabilen kazanıyor :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2015, 19:10:41 »
Tebrik edeceğiz elbet kimsenin kazandığında gözümüz yok Allah daha iyilerini versin.

Bizim eleştirimiz katılanlara değil jüriye lütfen arkadaşlar kırılmasın, darılmasın.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2015, 19:28:42 »
Mesut tebrik ederim. İçlerinde en iyisi seninki bence. Diğerlerinin slogan niteliği bile yok!

Hele 3. tam bi saçmalık! Katılım koşullarında kartın faydalarını ön palana çıkartacak eğitici sloganlar demişler ama seçtiklerine bakın Allah aşkına! İnternette fenomen olmuş bir videonun diyaloğunun seçilmesi yaratıcılık ise ben başka da bir şey demiyorum! Üretilen bir şey yok ortada. Resmen copy paste ve kartın niteliği ile alakası yok! Ben daha ciddi bakmışım olaya. Sonuçta Türkiye'de yenilik yaratan bir kart bu. Müşterilerine bir çok avantaj sağlıyor. Bu sloganlar ile mi tanıtacak kendini. Peh!
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2015, 19:44:13 »
Mesut tebrik ederim. İçlerinde en iyisi seninki bence. Diğerlerinin slogan niteliği bile yok!

Hele 3. tam bi saçmalık! Katılım koşullarında kartın faydalarını ön palana çıkartacak eğitici sloganlar demişler ama seçtiklerine bakın Allah aşkına! İnternette fenomen olmuş bir videonun diyaloğunun seçilmesi yaratıcılık ise ben başka da bir şey demiyorum! Üretilen bir şey yok ortada. Resmen copy paste ve kartın niteliği ile alakası yok! Ben daha ciddi bakmışım olaya. Sonuçta Türkiye'de yenilik yaratan bir kart bu. Müşterilerine bir çok avantaj sağlıyor. Bu sloganlar ile mi tanıtacak kendini. Peh!
teşekkür ederim samet, bende çok fazla slogan yazmıştım ve bu en sadesiydi onu seçmişler. maalesef jürili yarışmalarda böyle sonuçlarla karşılaşıyoruz ama adı üstünde yarışma çok da takılmamak gerekiyor bence. bu sloganlar herhangi bir yerde kullanılmayacak sonuçta,eğlence amaçlı yapılmış birşey ve herkesin beğenisi farklı olduğundan,birine çok güzel gelen diğerine kötü görünebilir. yarın hepsi unutulacak,öyle düşünmemiz lazım.hayat devam ediyor nasılsa...

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #18 : 11 Şubat 2015, 19:51:38 »

teşekkür ederim samet, bende çok fazla slogan yazmıştım ve bu en sadesiydi onu seçmişler. maalesef jürili yarışmalarda böyle sonuçlarla karşılaşıyoruz ama adı üstünde yarışma çok da takılmamak gerekiyor bence. bu sloganlar herhangi bir yerde kullanılmayacak sonuçta,eğlence amaçlı yapılmış birşey ve herkesin beğenisi farklı olduğundan,birine çok güzel gelen diğerine kötü görünebilir. yarın hepsi unutulacak,öyle düşünmemiz lazım.hayat devam ediyor nasılsa...

Tabi ki öyle arkadaşım haklısın benim zoruma giden slogan niteliği taşımayan şeylerin seçilmesi.

Slogan markanın bir cümleyle kendini ifade etmesidir. Hedef kitlenize söylediğiniz ilk cümle sizi tanıtan ilk unsurdur. Kendinizi nasıl ifade edersiniz sorusunun cevabı sloganda gizlidir.

Bu yazılanların karşılığı sadece senin yazdığında var. Hele o 3. seçilen tam bi fiyasko. Ben epey zaman ayırmıştım. Kağıt üzerinde bir sürü anahtar kelime ile sloganlar ürettim. Emeklerim boşa gitti. En kötü 3. olurum diyordum ama neyse :) Bir daha tanımadığım firmaların yarışmasına asla katılmam! Buda bana ders oldu. İyi günlerde kullan. Genelleme gibi düşündüysen özür dilerim kendi adıma. Yemin ediyorum en çok seninkini beğendim. Sade ama en azından o bir slogan.
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #19 : 11 Şubat 2015, 19:53:37 »
Böyle seçeceksen madem slogan yarışması deme. Eğlenceli bir aktvite vs. de.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche