Gönderen Konu: english home 3 kişiye ipad air 2  (Okunma sayısı 857 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
english home 3 kişiye ipad air 2
« : 10 Şubat 2015, 00:01:10 »
Sevgililer Günü'ne özel Instagram yarışmamız başladı! Evinizde en romantik bölümün fotoğrafını Instagram'da ‪#‎EviniziAşklaDoldurun‬ etiketi ile @englishhometurkiye'yi etiketleyerek paylaşın, Ipad Air 2 kazanan 3 kişiden biri olma fırsatını kaçırmayın! Katılım Koşulları: goo.gl/27hqsv
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: english home 3 kişiye ipad air 2
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2015, 00:03:46 »
‪#‎EviniziAşklaDoldurun‬ fotoğraf yarışmamızın kazananları @cnntzn @whitecountryhouse @esmailehersey oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kazananların iletişim bilgilerini mesaj yolu ile iletmelerini bekliyoruz. Ayrıca bu yarışmada jürimizin çok beğendiği 3 fotoğraf sahibi sürpriz mansiyon ödülü kazandı. Sürpriz ödül ve kazanan kişilerin duyurusu az sonra geliyor:)

‪#‎EviniziAşklaDoldurun‬ fotoğraf Yarışmasında jürimiz seçim yaparken çok zorlandı. Ödülsüz bırakmak istemedikleri 3 fotoğraf sürpriz mansiyon ödülü olarak English Home'dan 100 TL'lik hediye çeki kazandı. Sürpriz ödülü kazananlar; @pinarsural @gamzeozn11 @kadrajimagel tebrik ederiz! Bizimle iletişim bilgilerinizi mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ