Öteki Sinema'da DVD'niz hazır sizi bekliyor. Tabiiki sorular var. Sorulara verilecek doğru cevaplar var.
İşte Öteki sinemanız: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinİşte size son gün: 2 Kasım 2009 Pazartesi'ye kadar doğru cevapları Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderiyoruz. Sonra...
Sonra talihli 3 öteki sinemacı arkadaşımız DVD'ye sahip oluyor.
İşte size DVD'ler: M. Night Shyamalan'dan
Unbrakable / Ölümsüz ile
Secret Defense / Devlet Sırrıİşte size bu da DVD'lerin görseli: 
Benden şimdilik bu kadar canlarım. Sorulara zamanım kalırsa, bir ara gelir paylaşırım.
sorular benim sinema bilgimi fena halde aşıyo
Cevap 1: Evil Dead 2‘nin bir sahnesine gönderme yapmıştır. Cevap yine sitede var. Korkunun fotoğrafçısını tanımak istiyorsanız, aşağıdaki linke korkmadan bir göz atın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinCevap 2: Don't Deliver Us from EvilCevap 3: Chiodo biraderler (Stephen, Charles ve Edward)Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinCevap 4: Cigarette BurnsCevap 5: Chuck NorrisCevap 6: The Flesh EatersLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinCevap 7: Üç Süper AdamCevap 8: Happiness, Tit for Tat, In The Middle, The Last FrightCevap 9: Tarkovski'yeCevap 10: Musallat
Sibelert, beni de aşıyor. Ama merak işte. Sitede cevapları var, buldukça ekliyorum... Biraz da bilgileniyorum...
teşekkürler demo :)ben galiba çok fazla sabırsızım.ama sen her cevabı yazsan da katılacak olursam söz!! ben kendim arayıp bulacağım.isterse çıkmasın ;)dediğin gibi en azından bilgilenmiş olurum
Soruların hepsi de korku sineması üstüneymiş. Gece vakti tam oldu... Daha cevapları ben de yollamadım. Cevapları ekliyorum buldukça... Buldukça buradan paylaşıyorum.
Soruların hepsi de korku sineması üstüneymiş. Gece vakti tam oldu... Daha cevapları ben de yollamadım. Cevapları ekliyorum buldukça... Buldukça buradan paylaşıyorum. 
10 sorunun cevabını biliyonmu Demo takıldım sondan başladım öyle kaç saatir arıyorum
Yok nerdee. İnat ettim buldukça foruma ekliyorum. İlk 6 sorunun cevabını buldum, devam ediyorum.
8. sorunun cevabını (Happiness, Tit for Tat , In The Middle, The Last Fright) buldum ben
cok hazırcı hissettim kendimi sabırsızlkla bekliom cevapları arkadaslar email atarak yoluoruz dimi