burayada düzgün getiren bi yurtiçi şubeden şubeye fark ediyor
bende cok memnunum yurt içinden
Yurtiçinden çok memnunum cuma günü evde yoktum pazartesi günü trendyol kargomu yeniden getirdiler bölgeye göre değişiyor sanirim:)
İstanbul Anadolu Yakasında memnun olan kişi sayısı bir elin parmakları kadardır. Eskiden benim de tercih ettiğim tek kargo firmasıydı ne olduysa 6 aydır çok feci haldeler. Şubede şueye değişiyor eski şubesi bizim bölgeye bakan mükemmledi şimdi ki kabus. Şikayet edince daha beter hiç kargonuzu getirmiyorlar. Üst merciilerine şikayet ediyorsunuz dileçe yazın diyorlar dilekçe yazıyorum fakslıyorum 2 gün sonra arıyorum faksınız gelmemiş yine gönderin ve bizi arayın diyorlar. Nasıl bir hizmet anlayışı hiç anlamış değilim hele teslim etmedikleri kargoları teslim ettik diyerek el koymalarını tarif edicek kelime bulamıyorum.
herhangi bir ev kadını eğer ailesinde spot ve ya toptancı yoksa 300 kutu kinderi nasıl finanse
ediyor ben çözemedim ve ya kodlarla ilgili bir sistem açığımı var ki bu kadar puan biriksin,
herhangi bir ev kadını eğer ailesinde spot ve ya toptancı yoksa 300 kutu kinderi nasıl finanse
ediyor ben çözemedim ve ya kodlarla ilgili bir sistem açığımı var ki bu kadar puan biriksin,
vay anasını kim yapış onu
anaokulu öğretmeni olabilir .okullarda çocuklara dağıtıyorlar
5 radyo alarak 5000 puan harcayana kadar o puanla toyzz shoptan 250 tl çekle çok daha
güzel hediyeler alınabilirdi yazık olmuş,
5 radyo alarak 5000 puan harcayana kadar o puanla toyzz shoptan 250 tl çekle çok daha
güzel hediyeler alınabilirdi yazık olmuş,
Çok haklısın ben 9500 puana 475 tl hediye çeki aldım. Bu hediye çekleri ile harika oyuncaklar bisiklet aldım