Gönderen Konu: Kinder Kumbaram  (Okunma sayısı 23211 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kinder Kumbaram
« Yanıtla #70 : 17 Mart 2015, 21:35:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
icerik bu bana bu geldi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ay set dedikleri bu mu :D ama zaten baska ne alınabilir ki?en işe yarayan set gibi geliyodu bana ama o da fos çıktı.radyo da yüksek baya puanı ya ::)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı berken

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • oy verilir alınır
« Yanıtla #71 : 18 Mart 2015, 07:10:20 »
çok azpaket içeriği alıncak bişeyde yok kinder radyoda berbat küçüçük  bir arkadas almıstı  oda bozuldu 2 günde dedi   cocuga oyuncak     anca anlasılan

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #72 : 18 Mart 2015, 09:27:44 »
çok azpaket içeriği alıncak bişeyde yok kinder radyoda berbat küçüçük  bir arkadas almıstı  oda bozuldu 2 günde dedi   cocuga oyuncak     anca anlasılan

kinder radyo küçük derken 30 cm bence radyo güzel hafıza kartı yeri bile var + usb girişi bence radyo güzel alacak olanlara tavsiye edebilirm

Çevrimdışı aslierbaba

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #73 : 19 Mart 2015, 11:12:36 »
cihaz bence de güzel gerçi artık bütün telefonlarda o radyo var, ek cihaz taşımak ne kadar gerekli bilmiyorum.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #74 : 20 Mart 2015, 15:56:51 »
çocuklar da ne anlıyorsa bunun oyuncaklarından. ama sürpriz ya o cazip geliyo heralde

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 30 Mart 2015, 14:56:40 »
60.katılımıda yaptım yakında 12 hediye paketi almaya karar verdim daha iyi bir alternatif yok,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 30 Mart 2015, 15:08:24 »
60.katılımıda yaptım yakında 12 hediye paketi almaya karar verdim daha iyi bir alternatif yok,

maşşallah 60 katılım..ben anca 1 tane yapabildim onuda gecengün seçtim bakalım nezamn göndericekler.geriye pek puanım kalmadı ama belki radyo alabilirim biraz kasarsam:)usb li falanmış radyo fena degil gibi geldi :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 30 Mart 2015, 15:15:37 »
tariften puan alan oldu mu?

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 30 Mart 2015, 15:23:41 »

maşşallah 60 katılım..ben anca 1 tane yapabildim onuda gecengün seçtim bakalım nezamn göndericekler.geriye pek puanım kalmadı ama belki radyo alabilirim biraz kasarsam:)usb li falanmış radyo fena degil gibi geldi :'(
o radyoya 1000 puan fazla bende evvelce verilen radyolardan bayağı var sırt çanta v.b
t8 in verdiği peluş kedi,kızılderili çadırı hatta kedili battaniyelerdende var kısacası kolleksiyonerler
için biriktiriyoruz ileride belki bir meraklısı çıkar,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 30 Mart 2015, 18:50:14 »

Radyoyu almanızı öneririm gerçekten harika ben önceden kazanmıştım. Flash bellek takıp şarkı dinleyebiliyorsunuz, hafıza kartı takma yeri var. kulaklık takma yeri de var... Ayrıca radyo yumurta şeklinde ve renk renk ışıkları yanıyor, kullanışlı bir ürün.